Dit wil je niet missen...

Scandinavisch mix & matchen met Iglo + Indi

Ja hoor, ik kwam er weer eentje tegen. Een super leuk printig merk. Gemaakt van, hoe fijn…, organisch katoen. Iglo + Indi is een IJsland’s merk opgericht in 2008 door de ontwerpster  Helga Ólafsdóttir. Dat het merk Scandinavische roots heeft is goed te zien aan de kleurrijke ontwerpen, speelse prints en comfortabele stoffen. Een merk dat, hoe kan het ook anders, weer net even anders is.  Ik hou ervan, maar dat wisten jullie al.

Het mooie aan dit merk vind ik vooral de bijzondere kleuren en opmerkelijke kleurcombinaties. Bovendien is dit merk een echte mix & match-er. Want nagenoeg alle kledingstukken passen op elkaar. Super tof toch? Voor zowel de jongens als de meisjes is er genoeg leuks te shoppen. Als moeder van 2 boys licht ik de SS16 jongenscollectie even extra toe.

iglo2

Speciaal gecharmeerd ben ik van het T-shirt met de handgeschilderde tijgerklauwen. Ik noemde het al, vooral de kleurencombinatie grijs en perzikroze/-oranje vind ik zo mooi aan dit T-shirt. Ook de gebreide sweater in dezelfde kleurencombinatie vind ik erg bijzonder. En dan heb ik het nog niet gehad over de grijze sweatpants met een all-over tijgerprint. Ook de ‘paarden’ variantjes uit de collectie vind ik mooi. De heldere, fel blauwe sweater bijvoorbeeld met de all-over paardenprint. Super! Zou prima staan op ons koekepeertje met zijn heerlijke blonde haartjes en heldere blauwe ogen.

iglo1

Maar zoals ik al aanhaalde, is ook de meisjescollectie echt om te smullen. Leuke, schattige rokjes en jurkjes, mooie, bijzondere kleuren en prints die echt uniek te noemen zijn.

Iglo + Indi is onder andere te koop bij Goed van Toen, Knotsknetter en Little Different.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog