Dit wil je niet missen...

Een Scandinavisch Viking geboortekaartje voor een kleine krijger

Een Zweedse naam… Daar hoort natuurlijk een passend Scandinavisch kaartje bij. Logisch werd de link dus meteen gelegd met het Viking thema.

Viking geboortekaartje

Dus ging ik op zoek naar inspiratie voor een leuk Viking geboortekaartje. En dat is nog niet makkelijk want zoek je naar schattige Vikings, dan vindt je die nauwelijks. Toch ben ik er, al zeg ik het zelf, aardig in geslaagd een grappig, enigszins schattig, Viking geboortekaartje van te maken. En zie hier dus het resultaat van het geboortekaartje voor ons kleine krijgertje!

geboortekaartje-olle

Ik heb het kaartje gemaakt met behulp van de programma’s Adobe Photoshop en Illustrator waarin ik bewerkte afbeeldingen, illustraties, oude ‘Viking’ gerelateerde fonts in combinatie met zachte kleuren heb verwerkt tot bovenstaand geboortekaartje.

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n Viking geboortekaartje. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog