Dit wil je niet missen...

Sass & Belle, geen wonder dat ik fan ben

Soms ontdek je weer eens een merk dat je wel heel erg leuk vindt. En dan kom je er ook nog achter dat je er allang iets van hebt. Geen wonder dus dat je meteen fan bent. Zo ontdekte ik onlangs het Engelse Sass & Belle. Een prachtig nostalgisch merk met allerlei verschillende woonaccessoires voor zowel het volwassen- als het kinderkamerinterieur. Zoals zij zelf schrijven op hun website staat Sass & Belle ‘for the little things in life’. En dat blijkt, want alle producten zijn stuk voor stuk unieke items die je werkelijk doen glimlachen. Schattige, speelse ontwerpen met een leuke, kleurrijke twist en een klein, nostalgisch randje.

Sass & Belle boekensteuntjes

En wat blijkt, ik ben al lang in het bezit van een heus Sass & Belle item. Want geruime tijd geleden kocht ik deze té schattige brandweerboekensteuntjes voor de brandweerkamer van zoonlief. Meteen viel ik op het nostalgische ‘retro’ ontwerp van deze brandweersteuntjes. Bovendien spraken de kleuren mij ook enorm aan. Lekker, kleurrijk. Ik hou daar wel van. Want in een wereld waar monochroom momenteel ontzettend hip is (en begrijp me niet verkeerd, ik snap heel goed waarom) ben ik toch best blij met wat kleur zo af en toe.

Sass & Belle brandweerhaakje

Toen ik heuse eigenaar werd van de rode retro boekensteuntjes wist ik nog niet van het bestaan af van nog veel meer leuks in deze serie. Items waar ik misschien wel nóg blijer van wordt. Want wat dacht je van dit schattige haakje? Past natuurlijk retrogoed bij de boekensteuntjes. En een haakje op de kinderkamer om jasjes, handdoeken of wat dan ook aan op te hangen, komt altijd wel van pas.

Kapstokhaak brandweerauto, Sass & Belle

(foto: Engeltjes & Draken)

Sass & Belle nostalgisch broodtrommeltje

Ook deze broodtrommel met nostalgische brandweeropdruk scoort natuurlijk punten. Leuk om als accessoire neer te zetten, maar om te gebruiken natuurlijk ook enorm functioneel. Perfect voor elke brandweerfan, jong en oud.

sass & belle | broodtrommel brandweer

(foto: Engeltjes & Draken)

Sass & Belle schattige koffertjes

En wat dacht je van deze schattige koffertjes met opdruk van diezelfde retro brandweerwagen, een tractor en een geinige graafmachine? Ze worden per 3 verkocht en hoewel ik specifiek op zoek ben naar brandweeritems, zijn de andere koffertjes even onweerstaanbaar. Eveneens leuk om als decoratie neer te zetten, maar uiteraard net zo leuk om mee te spelen.

Sass & Belle, Kofferset tractor, graafmachine en brandweer

(foto: Engeltjes & Draken)

Kortom, fan ben ik van het merk Sass & Belle. En denk je dat ze alleen leuke brandweeritems verkopen? Dan doe ik ze echt tekort. Want naast dit vindt je er zoveel meer. Wat dacht je van leuke diervormige kussens, – posters, – boekensteuntjes en – krukjes uit de serie ‘woodland animals‘. Of kleurrijke cactusitems zoals kussens, lampen en meer uit de collectie ‘colourful cactus‘. Of het nostalgische landkaartthema uit de serie ‘vintage map‘ met wereldbollen, wandposters en koffers met landkaarten… you name it. Absoluut een kijkje waard, zeker als je van unieke decoratie houdt.

Sass & Belle koop je o.a. bij Engeltjes & Draken.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog