Dit wil je niet missen...

Roelove’s highs #3 – bijna vakantie – modus

We naderen de vakantie en ik merk dat ik almaar drukker wordt. Er schijnt zelfs een benaming voor te zijn, genaamd; juni stress. Hoewel het al juli is, gok ik dat het te maken heeft met het afronden van werkzaamheden zo vlak voor de vakantie. Druk dus. Zo druk, dat ik nauwelijks tijd lijk te hebben om foto’s te maken. Laat staan jou te verblijden met mijn highs van afgelopen week(en). Vandaar dus vandaag een dubbele. Kijk je weer mee?

Lees ook: Roelove’s highs #2 – Schoollunch, leuke pakketjes en een schuimparty

Roelove’s highs, bijna vakantie – modus

Zoals ik al schreef is het topdrukte hier. De laatste paar weken lijkt het onafgebroken dat ik achter de PC zit om nog even voor die vakantie opdrachten af te ronden of er in elk geval vast een start mee te maken.

Leuk kaartje maken

Een van die opdrachten is een uitnodigingskaartje voor mijn nichtje, die binnenkort haar tweede verjaardag mag vieren. Omdat de kaart natuurlijk nog een verassing is, hier slechts een sneak preview.

Dino ontbijt

Bijna vakantie betekent ook schoolvakantie. En schoolvakantie betekent dat ik eindelijk weer eens tijd had om de jongens te verassen met een speciaal ontbijt. Dit keer een dino ontbijt van volkoren brood en fruit.

S.O.S polsbandjes

Bijna vakantie betekent eveneens voorbereiden voor die vakantie. En hoewel ik de bandjes al geruime tijd binnen had, heb ik deze wel maar weer eens boven tafel getoverd om ze in te kunnen pakken. Nog steeds ben ik erg blij met deze S.O.S. polsbandjes van Dutch Lifestyle. Vooral de dinodecoratie vinden de jongens  helemaal tof.

Binnen de lijntjes kleuren

Ik nam midden in de week nog deze foto, van onze kleuter die in oppertse concentratie zo netjes mogelijk probeert te kleuren. Hoewel het misschien nog lang niet binnen de lijntjes is, is het al zo veel beter dan dat het een aantal weken geleden was. Ik merk echt dat het mannetje met sprongen vooruit gaat. Zucht… het joch wordt veel te snel te groot.

Dominator festival

Deze afglopen week(en) stond ook in het teken van mama’s uitje. Al maanden geleden hebben we met een stel mama’s afgesproken de voetjes weer eens ouderwets van de vloer te willen doen deze zomer. Zo gezegd zo gedaan, we kochten kaarten voor één van de hardste festivals van Nederland. Ik, en met mij nog een paar andere mama’s hadden zo op het laatst niet écht zin in dit feestgedruis, temeer omdat die bewuste dag het 30 graden beloofde te worden (dat het later deze week nog veel warmer zou worden, wisten we natuurlijk toen nog niet). Toch eenmaal in de auto, onderweg, met de juiste muziek uit de speakers, kregen we stukje bij beetje meer zin. Uiteindelijk hebben we een geweldige dag gehad. Gezellig, even helemaal los, als vanouds!

Kindjes uit logeren

Het minpunt van een weekendje ‘me-time’ is wel dat de kindjes uit logeren gingen. En wel met oma kamperen op een boerencaming in Drenthe. Maar als je dan foto’s als deze krijgt doorgestuurd, waarop de boys zich overduidelijk vermaken, maakt dat toch een hoop goed. God, wat was ik blij ze zondag weer te mogen zien zeg?!

En omdat het schoolvakantie is, gingen de kids afgelopen week(en) nog een keer uit logeren. Dit keer bij de andere opa en oma. Ik maakte een gezond maaltje van gevulde courgette… voor twee. Iets waar we de jongens meestal niet heel blij mee maken, maar onszelf wel.

Vakantie modus

Het is dus bijna vakantie. En dat betekent nog iets. Ik zal ook op mijn blog heel even met vakantie gaan. Niet dat er niets gepost gaat worden of dat er niet gewerkt zal worden, integendeel. Maar ik neem voor mijzelf wel even een soort zomerrooster aan. Even geen Roelove’s highs dus of andere artikelen over bijvoorbeeld opvoedperikelen, do’s met kids of shoppen. Halverwege augustus zal ik de draad weer oppakken.

Een fijne vakantie!

Ben jij al in de vakantie modus?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog