Dit wil je niet missen...

Roelove’s highs #2 – Schoollunch, leuke pakketjes en een schuimparty

Daar zijn we weer. Alweer een week voorbij gevlogen, alsof hij gisteren begonnen was. Het was de week van de laatste dagen van het schooljaar. Dit betekende dat deze mama voor het eerst aan de bak moest om iets voor de basisschool te doen. Geheel ala de luizenmoeder stortte ik mij in de keuken om iets voor te bereiden voor de schoollunch. Maar we deden nog meer, kijk je weer mee?

Roelove’s highs, de hoogtepunten uit de laatste schoolweek

Ook deze week heb ik weer veel gewerkt. Zowel voor mijn blog als voor mijn neven baantje als grafisch ontwerper ben ik druk in de weer geweest met diverse opdrachten. Bij mijn baan in de marketing merk je trouwens dat de vakantieperiode zich aandoet, want daar is het ineens een stuk rustiger. Niet alleen gaan mijn collega’s met bosjes tegelijk op vakantie, ook onze klanten geven steeds vaker geen gehoor.

Leuke pakketjes

Voor een review op mijn blog mocht ik weer een leuk pakketje ontvangen. Binnenkort zal ik daar een uitgebreid artikel over plaatsen, want wij mochten het nieuwste spel ‘Mijn geluiden prentenboek’ van Tiptoi Ravensburger testen. Wij zijn hier in huis grote fans van de leerzame Tiptoi producten en hebben dan ook al een hele verzameling. Dat we nu nóg een starter set mochten ontvangen, waarmee ook de jongste zijn eigen Tiptoi stift heeft, was natuurlijk extra leuk.

Tiptoi stift en goede service

Bij ontvangst van het pakket bleek de bijgeleverde Tiptoi stift echter niet te werken, maar dit euvel werd door Ravensburger erg goed én snel opgelost. We kregen vrijwel meteen een nieuwe stift thuis gestuurd, waarmee we direct aan de slag zijn gegaan.

Ook onze oudste zoon werd nog even blij gemaakt deze week. Voor een voor mij nieuwe webshop mochten we twee artikelen uitzoeken voor een review, waarover je ook binnenkort meer zal lezen. Alleen al het uitpakken is een feest voor de jongens wanneer er weer een pakketje op de deurmat ligt. Trouwens ook wanneer het om iets gaat wat ik zelf gekocht heb, want geloof me met een shopverslaving van mijn kaliber liggen hier nogal eens pakketjes op de mat.

De schoollunch

Het was de laatste week van het schooljaar voor onze sinds kort basisschoolgaande kind. Dit betekende een schoollunch voor alle klassen op school. En dus moest deze luizenmoeder aan de gang. Hoewel ik nog geen ervaring heb met überhaupt iets voor school maken, ging ik toch vol goede moed aan de slag. Ik speurde op het internet naar inspiratie en koos voor de schoollunch van zoonlief ervoor om bakjes met fruit en poffertjes te gaan maken. Het zag er al met al gezellig en zomers uit. En aan de hoeveelheid overgebleven bakjes te zien, was er tijdens de schoollunch ook wel van gesmuld.

Guilty Pleasure

Hoewel de hele week meestal bommetje vol zit met van alles, zoals werk, kinderen en de nodige sociale bezoekjes hier en daar, vond ik toch ook nog tijd om eindelijk weer eens in de tuin van de zon te genieten en te lezen in mijn nieuwste Heleen van Royenboek. Toch wel een Guilty Pleasure als je het mij vraagt.

Schuimparty

Zoals je ziet is het qua fotomateriaal redelijk summier deze week. Het is niet zo dat we helemaal niets gedaan hebben verder, integendeel zelfs. Onze zoon zette het bijvoorbeeld op een fietsen. We kunnen hem nu echt tot de groep kleuters scharen die zelfstandig een eindje kan fietsen. En we hebben uiteraard nog de nodige sociale bezoekjes gemaakt en verjaardagspartijtjes afgestruind deze week. Maar foto’s heb ik er niet van.

Halverwege afgelopen week besloten onze blagen de tuin om te zetten in een heuse schuimparty. Daar heb ik alleen maar bovenstaande foto van . Ik was heel even boven geweest om de was uit de wasmachine te halen, toen ik bij terugkomst ontdekte dat de jongens de fles afwasmiddel te pakken hadden gekregen en zichzelf ermee hadden ingesmeerd. De rest van de fles hadden ze leeg geknepen in hun zwembad, waardoor ik tot diep in de avond ben bezig geweest de tuin te ontdoen van schuim. Achteraf kon ik er wel om lachen trouwens.

En wat waren jouw highs van afgelopen week?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog