Dit wil je niet missen...

Roelove’s highs #1 – mijn wekelijkse hoogtepunten in foto’s

Ik zie het op vele blogs voorbij komen, zo’n gezellig weekoverzicht in foto’s. Tot voor kort dacht ik altijd dat mijn weken zich niet lenen voor zo’n overzicht. Ze vliegen immers om voor je er erg in hebt. En wie zit er nou te wachten op mijn week in foto’s? Maar ja, als er niemand zat te wachten op mijn verhalen, dan zou mijn blog ook geen bestaansrecht hebben. Dus ik dacht, why not…! Vanaf vandaag hoop ik jou daarom wekelijks te verblijden met een weekoverzicht, maar dan wel ala Roelove’s uiteraard. De wekelijkse hoogtepunten van een werkende mama, in foto’s dus.

Roelove’s highs, de hoogtepunten van een werkende mama

Het is niet zo dat ik alléén maar aan het werk ben de hele week, ook al voelt dat soms wel zo. IDaarom leek het mij leuk om jou eens een inkijkje te geven in mijn leven als werkende moeder. In Roelove’s highs deel ik mijn hoogtepunten van de afgelopen week, vandaag #1.

Werkende mama zit niet stil

Als een working mom betaamt, zat ik wederom niet stil deze week. Zowel voor mijn blog als voor mijn werk als grafisch ontwerper en mijn job in de marketing, maakte ik weer leuke dingen, die ik graag even met je deel. Zo maakte ik de foto’s voor de blog over de #getitcovered goodiebag die ik mocht ontvangen.

Ik poste het artikel over de schoolplaat wereldkaart, die onze speelhoek ineens zo veel gezelliger maakt. Een wereldkaart naar keuze kun je trouwens nog steeds winnen, de actie loopt nog tot en met aanstaande vrijdag 13 juli.

Maar ook verzond ik de aftelkalender, die ik maakte voor de crea-hop, naar de gelukkige winnares.

Op mijn werk in de marketing-communicatie, zat ik eveneens niet stil. Ik stond ik er aan de voet van een wel heel leuk projectje, waarvan ik op een zekere morgen vers van de drukpers de flyer op mijn bureau vond, die ik ontwierp voor een komende campagne.

Er op uit met de kinderen

Maar ik werkte, zoals gezegd, niet alleen maar. Ik ging er ook op uit met de kinderen. Genieten van het mooie weer, samen met mijn oogappels in de vrije uurtjes die we samen hadden.

Wij gingen naar de leukste speelboerderij uit onze omgeving, de Koperen Ezel te Epe.

We komen erg graag bij deze kinderboerderij annex speeltuin, omdat onze jongens er zo heerlijk kunnen klauteren en klimmen, terwijl mama even lekker op een stoeltje kan genieten van het zonnetje. Onze jongste, die geheel zelf overal op en in klom, deed mij trouwens beseffen dat hij ineens wel heel groot begint te worden.

Afgelopen weekend was het trouwens ook weer hoog tijd voor Dinoland. Al weken, zo niet maanden, vraagt kleuterlief of we niet alsjeblieft weer eens naar Dinoland kunnen gaan.

De laatste keer dat we het park bezochten was het winter, tijdens Winter Dinoland. Er was dan ook weer het één en ander veranderd en bijgekomen in het park. Waaronder de pasgeboren babydino uit de Dinoshow, die de blagen natuurlijk even moesten aaien.

Maar we hadden ook thuis plezier. Onze kleuter was ineens weer in de ban van zijn Boer Boris boekjes van uitgeverij Gottmer en bouwde in onze tuin een multimegahuishoudmachine voor mij (naar de multimegamaaimachine uit het boek Boer Boris en de maaier). Ik hoefde dan niet steeds op te ruimen, dat zou de machine wel voor mij doen. Ik kon mij geen beter cadeau wensen (dat ik uiteraard ’s avonds wel weer gewoon moest opruimen, afijn).

Zoals je leest en ziet, zat mijn week vol highs. Een week die net als alle anderen om is gevlogen, maar waarvan ik wel kan zeggen: gelukkig hebben we de foto’s nog.

Wat waren jouw hoogtepunten van afgelopen week?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog