Dit wil je niet missen...

Roelina’s jaaroverzicht 2016 #3

Mag het nog? Jawel toch… want ik ben nog niet klaar met Roelina’s jaaroverzicht. Ik ga dus nog even door met het delen van de leukste (blog)momenten uit 2016.

Vandaag is het derde kwartaal aan de beurt. We zijn alweer over de helft. Ook in dit kwartaal is er weer voldoende gebeurt. Maar wat wil je ook anders met een peuter én baby in huis. Kijk je weer mee?

Roelina’s: juli

kdv3

In juli was het zover… zucht… Na een periode van 4 maanden moest ik weer aan het werk. En hoewel ik er klaar voor was, en met het thuiszitten klaar mee, was die eerste dag dat mijn allerkleinste naar de opvang moest, toch best even slikken. Niet 1 tasje stond klaar op de keukentafel… maar 2. Maar, ik heb het overleefd. En zoonlief gelukkig ook.

shower11

Mijn lieftallige schoonzus kreeg inmiddels ook een aardig buikje rond deze tijd. Want ook zij was zwanger. En omdat zij voor mij maar liefst 3 babyshowers heeft georganiseerd, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik vond het reuze spannend maar volgens mij is het uiteindelijk, met alle hulp van iedereen, een geslaagde babyshower geworden.

Tijd door brengen met de oudste, zonder de allerkleinste man. Even samen, als vanouds, weg en wat leuks doen. Het was mooi weer en zo besloot ik spontaan mijn peer in het kinderzitje op de fiets te hangen en lekker rond te gaan fietsen. We belanden op het strand waar we heerlijk genoten van het zand, het water en het mooie weer.

Roelina’s: augustus

fiets1

Voor zijn 2e verjaardag kreeg onze peer een heuse loopfiets cadeau. Het bleek allemaal eerst nog wel wat eng, maar in de zomer zag hij ineens het licht. Een vriendje, die al wat ouder is, deed het hem voor en sindsdien is meneertje niet bij te houden op zijn gele loopfietsje.

hapje1

Weer een mijlpaal! Want onze knorrepiet kreeg in augustus zijn allereerste hapje. We begonnen met worteltjes en het ging eigenlijk best heel goed. Het was wat wennen natuurlijk, maar daar zie je nu, 9 maanden later, helemaal niks meer van.

ouwehands3

Het was volop zomer en natuurlijk bij uitstek een gelegenheid om wat leuks te gaan doen. Dus ging ik met een goede vriendin en onze kids naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ik was er nog nooit geweest maar we gaan er zeker nog eens naar toe, want wat hebben wij genoten.

Roelina’s: september

blotevoeten1

Het einde van de zomer was het, maar de zon scheen nog volop. Dus besloten we er nog even flink op uit te gaan. En zo belanden we in het Hof van Gelre waar we het blotevoetenpad liepen. Met peuter aan de hand en babylief in de draagdoek door de drek, over kiezelpaden en door moerassige gebieden. Een aanrader voor iedereen die van buitenvertier houdt.

babykamer7

Ik gaf jullie deze maand ook een inkijkje in onze 2 kinderkamers. Dit blogje gaf ik een fotoverslagje van de gele babykamer. Ik ben nog steeds erg blij met hoe dit zonnige kamertje uiteindelijk is geworden.

brandweerkamer11

Deel 2 was een inkijkje in de grote jongenskamer: de brandweerkamer! Ook deze kamer is een plekje in huis waar ik best trots op ben. En mijn kleine, grote man is er ook nog steeds erg blij mee.

Zo, dat was alweer het 3e kwartaal van Roelina’s jaaroverzicht 2016. Nog één kwartaal heb je van mij tegoed en die lees je in het laatste deel van Roelina’s jaaroverzicht 2016. Kijk en lees je nog een keer mee?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog