Dit wil je niet missen...

Roelina’s jaaroverzicht 2016 #1

Het jaar is omgevlogen, en wat is het een bijzonder jaar geweest. Een jaar waarin veel is gebeurt en verandert. Mooie dingen en minder mooie dingen. Het meeste heb ik gedeeld met jullie via mijn blog. Maar om nog even, nu het nog kan én mag, terug te blikken op hoe mijn jaar er dan ook maar weer uitzag? Hierbij Roelina’s jaaroverzicht 2016.

Ik begin met het eerste kwartaal van 2016. Dat lijkt alweer zo lang geleden. De eerste 3 maanden van 2016 markeerden het einde van mijn 3e zwangerschap. Met als kers op de taart natuurlijk de geboorte van onze jongste zoon! Het geluk kon niet op dit eerste kwartaal. Lees en kijk je mee?

Roelina’s: januari

Ik was 26 weken zwanger van mijn kleine knorrepiet en voelde mij HUGE! Dik, rond, gezellig, je kent dat wel.

gelekast1

28 weken zwanger was ik, de inrichting van de gele babykamer was in volle gang. Hier schilderde ik mijn oude meidenkast geel.

We gingen naar Plopsaland Indoor Coevorden. En daar stond onze kleine man oog in oog met zijn allergrootste voorbeeld: Bumba! Hij vond het helemaal het einde.

Roelina’s: februari

Vol trots kreeg in februari onze peer zijn allereerste echte (nou ja, echte) zwemdiploma uitgereikt. Hij heeft de babyzwemproeven met vlag en wimpel doorstaan en zonder twijfel zijn babyzwemdiploma gehaald.

3jaar

8 februari was de dag dat onze mooie dochter 3 jaar geworden zou zijn. Een trieste doch liefdevolle dag. Want we vierden dit traditiegetrouw met onze naaste familie, waarmee we onze lieve frummel in stijl herdachten.

brandweerkamer-3

Als je het hebt over mijlpalen dan is dit er zeker één van. Want onze kleine man kreeg een grote jongenskamer met bijbehorend groot bed. Op de foto is het echt nog een klein hompje in een immens bed.

Roelina’s: maart

babykamer4

Maart was de maand dat ik beviel van onze kleine knorrepiet. Vlak daarvoor (op de valreep, want zo gaat dat bij ons) was het gele babykamertje helemaal klaar! En wat was (en ben) ik er trots op.

Maart was ook de maand waarin ik werd verblijd door mijn lieftallige vriendinnen met een babyshower. Nooit verwacht, want ik was immers al voor de 3e keer zwanger. Maar wat was het leuk, we maakten samen een heel persoonlijk speelkleed.

lommerbergen1

In datzelfde weekend gingen we een weekendje weg met vrienden naar Landalpark de Lommerbergen. Ik liep op het einde en mijn vluchtkoffertje lag klaar in de kofferbak van de auto. Onze koekepeer vermaakte zich er opperbest, zijn allerbeste vriendjes waren er ook. Het was een mooie afsluiter van het eerste kwartaal van 2016.

In de komende serie blogjes lees je meer over hoe ik 2016 heb beleefd én overleefd. Wordt dus vervolgd… Lees en kijk je gezellig mee?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog