Dit wil je niet missen...

Printables voor Pasen #2: DIY ontbijtsetje voor het leukste Paasontbijt

Natuurlijk waren de DIY Paaslabels die ik voor Moodkids mocht maken niet genoeg. Ik vond het nodig ook nog een leuk ontbijtsetje erbij te knutselen speciaal voor Pasen. Want een ontbijtje met Pasen hoort er nou eenmaal bij. Met deze gratis printables maak je het leukste Paasontbijtje ooit.

Lees ook: Printables voor Pasen: DIY Paastakversiering

Tradioneel ontbijten met Pasen

Dat ontbijten is in huize Roelina’s een dingetje. Weer of geen weer, zin of geen zin: met Pasen ontbijten we aan tafel, met z’n allen. Vroeger werd er bij mij thuis met Pasen lang en uitgebreid ontbeten m. Lekkere broodjes, belegjes, veul eitjes en van die veel te dunne crackers (Matzes) met veul te veul suiker erop. Afijn, voordat ik wegdroom naar tijden van weleer. Dat ontbijten met Pasen doe ik dus nog steeds, traditioneel loeder als ik ben. Ook toen we nog geen kinderen hadden, kon vriendlief niet aan mijn Paasontbijt-hysterie ontkomen. Nu hebben we kinderen en is samen ontbijten met Pasen nog leuker geworden.

(foto: Moodkids)

Download GRATIS printables voor het leukste Paasontbijt

Goed, dat ontbijtje dus. Na het maken van de Paaslabels kon een DIY ontbijtset natuurlijk niet ontbreken. Want een aangekleed ontbijtje ziet er nou eenmaal een stuk feestelijker uit dan plain and simpel een paar bordjes op tafel. Dus bedacht ik een zelf te printen en te maken ontbijtset dat van jouw Paasontbijt het allerleukste ontbijtje ooit maakt. En het setje matcht ook nog eens rete leuk met de Paaslabels die ik maakte.

Wat heb je nodig?

  • A4 papier
  • (Kleuren)printer
  • Schaar
  • Plakband of lijm

Lees ook: Printables voor Valentijn: DIY ontbijtset

Wil je weten hoe het werkt? Je vindt de beschrijving via Moodkids waar vandaan je de printables natuurlijk ook GRATIS kunt downloaden.

Fijne Pasen en eetsmakelijk!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog