Dit wil je niet missen...

Een prehistorische uitnodiging voor een heuse dino verjaardag

Onze oudste zoon werd nog niet zo lang geleden 3 jaar. Dat de koekepeer een heus dino feestje zou krijgen, stond al geruime tijd als een paal boven water. En hoe leuk is het dan wanneer ikzelf daarvoor de uitnodiging mag maken. Stiekem vind ik dino’s zelf eigenlijk ook best leuk. Dus ik kon mij helemaal uitleven, dat zul je begrijpen.

Dino’s niet meer weg te denken

Die dino’s dus. Stoere wezens die miljoenen jaren geleden onze aardkloot bevolkten. Een ver van je bed show zul je denken voor een peuter van 3 jaar. Maar niets blijkt minder waar. Blijkbaar trekken deze prehistorische reuzen ook de allerkleinsten. Want sinds dat wij naar het Zwolse Dinoland zijn geweest, zijn dino’s niet meer weg te denken uit huize Roelina’s.

Lees ook: Dinoland, een schot in de prehistorische roos

De dino uitnodiging

Ik maakte dus een uitnodiging met dino’s, mocht je dat even ontgaan zijn. Ik gebruikte daarvoor als inspiratiebron de Disney Pixar film ‘The good Dinosaur’, die meneer inmiddels feilloos uit zijn hoofd kent. Ik maakte de uitnodigingskaart met behulp van Adobe Photoshop en Indesign en gebruikte een combinatie van zelfgemaakte foto’s en stockbeelden.

Ik ben weer blij met het resultaat en ook zoonlief kon een glimlach niet onderdrukken toen hij de kaart gedrukt en wel in handen kreeg. Dat dino feestje kon niet meer stuk.

Lees ook: Babylief wordt 1: de muzikale uitnodiging

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

18 reacties op dit bericht

Zo leuk hè!
Die zou mijn zoontje ook nog héél tof vinden!

Leuk he, die dino’s blijven lang leuk.

Heel leuk. Dino’s zouden hier ook een geweldig thema zijn. Mijn zoontje is er echt helemaal gek op. Benieuwd of dat nog zo is als hij 3 wordt. Toen hij 2 werd was hij gek op Peppa Pig. Dus werd dat het thema voor zijn verjaardagsfeestje.

Oh ja, die peppa manie hadden wij hier ook. Toen onze zoon 2 werd hadden we trouwens een bumba thema, maar kort daarna werd het idd Peppa voor hem.

Lifestyle Mommy's ~ Linda says:

Wat een stoere uitnodiging zeg! Echt een aanrader 😀

Fleur | MizFlurry says:

Super leuk! De dino’s zijn hier nooit populair geweest (ondanks twee jongens), maar een feestje geven met een lievelingsthema is altijd geweldig!

Oh dat is voor het eerst dat ik hoor dat jongens niks met dino’s hebben. Grappig.

Super leuk! Wat ontzettend leuk gemaakt en wat een feest zal dat geweest zijn. Hier ook een hele grote dino fan in huis.

Dank je, was idd een leuk dino feest 🙂 Dat dinovirus is echt wijdverspreid he.

Weer superleuk gedaan Roelina. Dino’s mis ik wel in een meidenhuis. (ok, met 1 man dan;)

Ja geen dino’s idd voor jullie, maar ik mis dan wel weer eens wat meidenthema’s. Toch stiekem ook wel erg leuk hoor dat tutten.

Wat gaaf! Nu wil ik zelf ook een dino feestje 🙂 dinos zijn ook wel heel cool dus snap dat je zoon (en jij 😉 ) er erg blij mee waren!!

Dank je Marloes, mocht je ooit hulp nodig hebben voor de uitnodiging van het dino feestje, let me know 🙂

Wat ziet deze er vrolijk uit. Voor je kinderen doe je toch Alles he? Xxx

Ja, je doet zelfs te veel voor je kinderen soms. Maar die stralende gezichtjes zijn goud waard!

Die uitnodiging ziet er flitsend uit zeg! Ik heb ook wel eens een dinofeestje gegegeven. Misschien een tip: met zuiveringszout en azijn kun je een vulkaan laten uitbarsten. Zogenaamd : )

Oh dat is zeker een leuke tip! er komt denk ik nog wel eens een dinofeestje, dus dan ga k m zeker toepassen. Misschien ook wel eens leuk voor zo.

Geef een reactie

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
dino-kdv-traktatie
Dino traktatie voor het KDV

Dino's is wat bij ons thuis de klok slaat. Dat meneer een zwak voor deze prehistorische reuzen heeft ontwikkeld is een understatement. Al ver voor...

Sluiten