Dit wil je niet missen...

Een prehistorische uitnodiging voor een heuse dino verjaardag

Onze oudste zoon werd nog niet zo lang geleden 3 jaar. Dat de koekepeer een heus dino feestje zou krijgen, stond al geruime tijd als een paal boven water. En hoe leuk is het dan wanneer ikzelf daarvoor de uitnodiging mag maken. Stiekem vind ik dino’s zelf eigenlijk ook best leuk. Dus ik kon mij helemaal uitleven, dat zul je begrijpen.

Dino’s niet meer weg te denken

Die dino’s dus. Stoere wezens die miljoenen jaren geleden onze aardkloot bevolkten. Een ver van je bed show zul je denken voor een peuter van 3 jaar. Maar niets blijkt minder waar. Blijkbaar trekken deze prehistorische reuzen ook de allerkleinsten. Want sinds dat wij naar het Zwolse Dinoland zijn geweest, zijn dino’s niet meer weg te denken uit huize Roelina’s.

Lees ook: Dinoland, een schot in de prehistorische roos

De dino uitnodiging

Ik maakte dus een uitnodiging met dino’s, mocht je dat even ontgaan zijn. Ik gebruikte daarvoor als inspiratiebron de Disney Pixar film ‘The good Dinosaur’, die meneer inmiddels feilloos uit zijn hoofd kent. Ik maakte de uitnodigingskaart met behulp van Adobe Photoshop en Indesign en gebruikte een combinatie van zelfgemaakte foto’s en stockbeelden.

Ik ben weer blij met het resultaat en ook zoonlief kon een glimlach niet onderdrukken toen hij de kaart gedrukt en wel in handen kreeg. Dat dino feestje kon niet meer stuk.

Lees ook: Babylief wordt 1: de muzikale uitnodiging

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog