Dit wil je niet missen...

Kleuterlogica en een Sinterklaas raamtekening routekaart | winactie (gesloten)

In de belevingswereld van een kleuter is lang niet alles logisch. Maar vanaf het moment dat Sinterklaas in ons koude kikkerlandje arriveert, worden logische verbanden gelegd tussen de meest ingewikkelde vraagstukken…, voor een kleuter dan. “Want hoe in vredesnaam komt de beste man toch bij je schoen?” Daar bedacht ik iets op. En je kunt het tijdens deze Sinterklaashop nog winnen ook.

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor deelname en de leuke reacties die er kwamen. Uit alle deelnemers trok ik Els als winnaar , zij heeft inmiddels per e-mail een bericht ontvangen. Els; via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Welkom op Roelove’s mamablog

Allereerst heet ik je even welkom op Roelove’s mamablog. Want dankzij de Sinterklaashop kan het maar zo zijn dat je hier voor het eerst bent. Super leuk natuurlijk, maar waar ben je nou dan weer belandt? Je bent hier op mijn blog voor moeders met power. Daar waar je alles vindt over het leven van een werkende moeder (ik zei de gek) met té veel hobby’s. Je leest hier over het werkende moederschap, over leuke to-do’s met kidskindermode, maar ook over creativiteit. Als grafisch ontwerper, ben ik nou eenmaal gék op creativiteit.

Sinterklaascadeaus door de open haard

Bij ons thuis is het wat betreft Sinterklaascadeaus en hoe deze in ons huis belanden, plain and simpel. Wij hebben namelijk een open haard. De Goedheiligman kan daardoor prima zijn cadeautjes gooien. Zelfs cadeaus van serieus formaat passen moeiteloos door de schoorsteen. Maar toen onze kleuter zijn schoen mocht zetten bij opa en oma werd hij toch wat zenuwachtig.

Opa en oma hebben namelijk geen open haard…. Zijn gezicht vertrok alsof de wereld verging. Verontrustend onderzocht mijn kleuter de mogelijkheden die de Sint had. De weg naar binnen werd kritisch geanalyseerd. “Want waar moest hij nou toch zijn schoen neerzetten?”

Geen open haard, wat nu?

De conclusie werd al gauw genomen. Opa moest maar even een gaatje boren in het plafond. Ja, dat leek onze kleuter de meest logische oplossing. De Sint kon dan gewoon via het dak de cadeautjes naar binnen gooien. Gek genoeg leek opa dat nou niet meteen het beste idee.

Een tweede plan werd gesmeed. In samenwerking met oma, die zich ook in de kwestie had gemengd. De keuze viel uiteindelijk op de voordeur. Boven de voordeur zit een kiepraampje. Uiteraard was dat voor de Sint de meest makkelijkste weg om de cadeautjes naar binnen te krijgen.

Sinterklaas raamtekening routekaart

Speciaal voor deze Sinterklaashop ontwierp ik een Sinterklaas raamtekening routekaart om dit euvel voor eens en voor altijd op te lossen. Zo weet de Goedheiligman in het vervolg feilloos waar ze moeten zijn om cadeaus af te leveren. En jouw peuter, kleuter of kind hoeft geen hoofdbrekende kwesties meer op te lossen.

Win alles wat je nodig hebt om een raamtekening te maken

Het sjabloon voor die Sinterklaas raamtekening routekaart kun je hier winnen. Maar dat niet alleen; ook geef ik de benodigdheden weg die je nodig hebt om die raamtekening te kunnen maken, waaronder 8 stuks gekleurde raamstiften.

Wat je wint:

  • De sjablonen van de Sinterklaas raamtekening routekaart (in pdf en als print)
  • Voorbeelden en instructies om de raamtekening te maken
  • 8 stuks gekleurde Crayola raamstiften
  • 2 rolletjes Scotch magic tape

Wat je moet doen

Meedoen is simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij het pakket om de Sinterklaas raamtekening te maken, wilt winnen. Like mijn pagina op facebook om extra kans te maken op winnen. Leuk is het wanneer je het bericht ook deelt, maar verplicht is het niet. De winactie loopt tot 25 november aanstaande. In de week erop maak ik de winnaar bekend bovenaan in dit artikel.

Amanda, Esmee en Krystle bedankt!

Alle credits voor deze Sinterklaashop gaan trouwens naar Amanda van Kiddowz en Esmee van Website4mama.

Je bent hier gekomen via Batboy. Een leuke, stoere jongensblog waar Krystle van alles deelt over haar leven als moeder van drie zoons. Ben je zelf een jongensmoeder? Dan herken je vast een hele hoop in haar verhalen. Plus dat je veel (speel)tips en leuke DIYs ontdekt waar elke jongensmoeder wat aan heeft, let op mijn woorden.

En nu door

Heb je jouw reactie achtergelaten? Hop dan snel door naar de volgende blogger in deze Sinterklaashop. Bij Marieke van Mariekeblogt kun je namelijk ook weer iets heel tofs winnen. En als je hier niet bent vanwege de win, dan moet je toch echt even kijken bij Marieke. Want ook zij deelt op haar blog leuke DIYs en gezellige, herkenbare verhalen over haar leven en haar prachtige kinderen.

Pin ter (p)inspiratie

Mocht je nou niet mee doen aan de actie of niet winnen, maar wel zo’n leuke Sinterklaas raamtekening willen? Neem dan even contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog