Dit wil je niet missen...

Kleuterlogica en een Sinterklaas raamtekening routekaart | winactie (gesloten)

In de belevingswereld van een kleuter is lang niet alles logisch. Maar vanaf het moment dat Sinterklaas in ons koude kikkerlandje arriveert, worden logische verbanden gelegd tussen de meest ingewikkelde vraagstukken…, voor een kleuter dan. “Want hoe in vredesnaam komt de beste man toch bij je schoen?” Daar bedacht ik iets op. En je kunt het tijdens deze Sinterklaashop nog winnen ook.

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor deelname en de leuke reacties die er kwamen. Uit alle deelnemers trok ik Els als winnaar , zij heeft inmiddels per e-mail een bericht ontvangen. Els; via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Welkom op Roelove’s mamablog

Allereerst heet ik je even welkom op Roelove’s mamablog. Want dankzij de Sinterklaashop kan het maar zo zijn dat je hier voor het eerst bent. Super leuk natuurlijk, maar waar ben je nou dan weer belandt? Je bent hier op mijn blog voor moeders met power. Daar waar je alles vindt over het leven van een werkende moeder (ik zei de gek) met té veel hobby’s. Je leest hier over het werkende moederschap, over leuke to-do’s met kidskindermode, maar ook over creativiteit. Als grafisch ontwerper, ben ik nou eenmaal gék op creativiteit.

Sinterklaascadeaus door de open haard

Bij ons thuis is het wat betreft Sinterklaascadeaus en hoe deze in ons huis belanden, plain and simpel. Wij hebben namelijk een open haard. De Goedheiligman kan daardoor prima zijn cadeautjes gooien. Zelfs cadeaus van serieus formaat passen moeiteloos door de schoorsteen. Maar toen onze kleuter zijn schoen mocht zetten bij opa en oma werd hij toch wat zenuwachtig.

Opa en oma hebben namelijk geen open haard…. Zijn gezicht vertrok alsof de wereld verging. Verontrustend onderzocht mijn kleuter de mogelijkheden die de Sint had. De weg naar binnen werd kritisch geanalyseerd. “Want waar moest hij nou toch zijn schoen neerzetten?”

Geen open haard, wat nu?

De conclusie werd al gauw genomen. Opa moest maar even een gaatje boren in het plafond. Ja, dat leek onze kleuter de meest logische oplossing. De Sint kon dan gewoon via het dak de cadeautjes naar binnen gooien. Gek genoeg leek opa dat nou niet meteen het beste idee.

Een tweede plan werd gesmeed. In samenwerking met oma, die zich ook in de kwestie had gemengd. De keuze viel uiteindelijk op de voordeur. Boven de voordeur zit een kiepraampje. Uiteraard was dat voor de Sint de meest makkelijkste weg om de cadeautjes naar binnen te krijgen.

Sinterklaas raamtekening routekaart

Speciaal voor deze Sinterklaashop ontwierp ik een Sinterklaas raamtekening routekaart om dit euvel voor eens en voor altijd op te lossen. Zo weet de Goedheiligman in het vervolg feilloos waar ze moeten zijn om cadeaus af te leveren. En jouw peuter, kleuter of kind hoeft geen hoofdbrekende kwesties meer op te lossen.

Win alles wat je nodig hebt om een raamtekening te maken

Het sjabloon voor die Sinterklaas raamtekening routekaart kun je hier winnen. Maar dat niet alleen; ook geef ik de benodigdheden weg die je nodig hebt om die raamtekening te kunnen maken, waaronder 8 stuks gekleurde raamstiften.

Wat je wint:

  • De sjablonen van de Sinterklaas raamtekening routekaart (in pdf en als print)
  • Voorbeelden en instructies om de raamtekening te maken
  • 8 stuks gekleurde Crayola raamstiften
  • 2 rolletjes Scotch magic tape

Wat je moet doen

Meedoen is simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij het pakket om de Sinterklaas raamtekening te maken, wilt winnen. Like mijn pagina op facebook om extra kans te maken op winnen. Leuk is het wanneer je het bericht ook deelt, maar verplicht is het niet. De winactie loopt tot 25 november aanstaande. In de week erop maak ik de winnaar bekend bovenaan in dit artikel.

Amanda, Esmee en Krystle bedankt!

Alle credits voor deze Sinterklaashop gaan trouwens naar Amanda van Kiddowz en Esmee van Website4mama.

Je bent hier gekomen via Batboy. Een leuke, stoere jongensblog waar Krystle van alles deelt over haar leven als moeder van drie zoons. Ben je zelf een jongensmoeder? Dan herken je vast een hele hoop in haar verhalen. Plus dat je veel (speel)tips en leuke DIYs ontdekt waar elke jongensmoeder wat aan heeft, let op mijn woorden.

En nu door

Heb je jouw reactie achtergelaten? Hop dan snel door naar de volgende blogger in deze Sinterklaashop. Bij Marieke van Mariekeblogt kun je namelijk ook weer iets heel tofs winnen. En als je hier niet bent vanwege de win, dan moet je toch echt even kijken bij Marieke. Want ook zij deelt op haar blog leuke DIYs en gezellige, herkenbare verhalen over haar leven en haar prachtige kinderen.

Pin ter (p)inspiratie

Mocht je nou niet mee doen aan de actie of niet winnen, maar wel zo’n leuke Sinterklaas raamtekening willen? Neem dan even contact met mij op.

51 reacties op dit bericht

Leuk voor mijn dochters thuis maar ook helemaal super om op de ramen in mijn kleuterklas hiermee aan de slag te gaan!!
Ik doe heel graag mee!

Ik zet je ook op de lijst. Vanavond maak ik de winnaar bekend.

Wat een slim idee! Kinderen kunnen soms heel erg piekeren over dat soort dingen.

Inderdaad! Ik zet je dus ook op de lijst. Vanavond maak ik de winnaar bekend.

Dat zou super leuk zijn om te winnen voor de kinderopvang bij de sportschool waar ik werk. De kindjes mogen de schoen zetten voor sinterklaas. Dus een sinterklaas routekaart raamtekening zou super handig zijn om de weg naar de schoentjes te vinden.

Ik zet je erbij hoor. Vanavond maak ik de winnaar bekend.

Dan hoeft Floortje van 3 haar hoofdje niet meer te breken!

Ik zet je op de lijst. Vanavond maak ik de winnaar bekend.

Ow wat leuk! Ik maak graag raamtekeningen dus ik wil deze ook wel graag proberen.

Leuk, ik zet je erbij!

Ik doe heel graag mee, want die vraag is me deze week al wel 10 keer gesteld haha

Wat een ontzettend leuke prijs! Ik maak vaak raamtekeningen (nu staan er bijvoorbeeld nog pompoenen op mijn raam *bloos) maar zo met Sinterklaas schiet het er wel bij in vanwege een drukke agenda… Eigenlijk onzin. Als ik deze zou winnen, zou ik geïnspireerd weer aan de slag gaan!

Oh haha, schaam je niet; mijn halloeween versoering is er ook net pas uit. Ik zet je op de lijst.

Wat een superleuke, originele prijs! Ik probeer er thuis elk jaar iets leuks van te maken qua aankleding, dus dit is zeker welkom. En ook heel leuk: ik kan het ook in mijn klas gebruiken, 2 plekken om er plezier van te hebben!

haha, nou dat gaat hiermee vast lukken. Ik zet je op de lijst!

wat leuk zeg! dit zouden de kinderen ook erg leuk vinden

Je staat erbij, leuk dat je meedoet!

Wat een leuke actie, ik wil al lang eens zo’n raamtekeningen maken! En leuk je blog te leren kennen ook!

Dank je, ik zet je erbij!

Marangekrouwel@gmail.com says:

Whoehoeee ik doe graag mee! Lekker de boel hier opvrolijken daar houd ik wel van, en mijn kinderen ook!

Leuk, ik zet je erbij!

Superleuk!! Mijn zoon is net bewust van wat Sinterklaas is en doet, dus zou leuk zijn om dit te maken met hem.

Leuk dat je meedoet, fingers crossed

elisabeth maria martina says:

wat een mooi gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit leuke exemplaar #duimenmaar

Mooi gerijmd, je staat erbij

Claudia Diependaal says:

Hoi hoi,

Wat een super idee! Ik doe graag mee!

Groetjes Claudia!

Dank je, je staat erbij

Oh wauw wat een ontzettend gave en originele raamtekening!!
Dank je wel voor je stukje over mijn blog <3

Oo super leuk om te winnen. Het huis al versierd voor 5 december.. maar een leuke raamtekening ontbreekt nog! Duimen maar 🙂

Je staat erbij, wie weet 🙂

Super leuk!!! Ik doe mee, wij hebben ook geen openhaard, dus een routekaart is geen overbodige luxe voor die oude man 😉

Leuk, hij wordt idd steeds ouder 🙂

Leuk! Die is bij ons wel nodig ja! Ik doe mee!

Leuk zo’n Sinterklaasbloghop!
Doe altijd mee aan bloghoppen, dus nu ook weer aan deze.
Voor mijn kleinkinderen is zo’n Sinterklaas raamtekening routekaart erg leuk.
Voor hen doe ik graag mee.
Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

Geen probleem hoor, leuk dat je meedoet!

Grappig gedaan!
Ik heb dit jaar voor t eerst mijn raamstift uitgeprobeerd, maar t is best moeilijk “uit de losse hand”

Dat is het ook idd, met een sjabloon komt t vast goed

Het lijkt me wel eens leuk om dit uit te proberen en creatief bezig te zijn! Fijne Sinthop gewenst!

Geweldig om te lezen die kleuterlogica, onze dochter isnet drie en dit kennen wij nog niet… wellicht volgend jaar hahaha lijkt me leuk om de raamsticker te winnen!

Dat komt vast nog wel dan, haha.

Wat een leuk blog heb je! Zo ontdek je nog wat nieuws

Wat een leuke creatieve prijs. Hier ook een open haard haha ik hop weer door veel plezier

Fijne Sinterklaas hopdag!

Wat een super winactie!!!! Ik doe graag mee! Met 3 jongens hier in huis is het altijd leuk om voor een beetje extra gezelligheid te zorgen. Zon raamtekening zou hier zeker aan bijdragen!

Leuk dat je meedoet, je staat erbij

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Meer in DIY
Crea-hop: Halloween lampjes beschilderen + WIN! (gesloten)

Met het korter worden van de dagen, is het weer tijd om binnenshuis aan de slag te gaan. En wat leent zich nou beter om...

Sluiten