Dit wil je niet missen...

Mijn persoonlijke wishlist met outfits voor kinderen

Onlangs mocht ik van mijzelf eindelijk weer eens ongegeneerd rondneuzen op het online shopwalhalla. Heerlijk, want daar was ik post-mama best goed in, voor mijzelf shoppen. Echter het moederbloed kruipt toch waar het niet gaan kan, zeker toen ik in aanraking kwam met de kindermode collectie van Esprit. Kijk je mee naar mijn Esprit wishlist met outfits voor kinderen?

Mijn persoonlijke wishlist met outfits voor kinderen

Ik hou van printjes, felle kleuren, stoere looks en gekte. Bij Esprit denk ik gek genoeg aan het tegenovergestelde. Ik schaarde mij dus niet tot de doelgroep. Ik heb dan ook eigenlijk bijna tot niks in de kast liggen van Esprit. Nog wel voor mijzelf, maar dus niet voor mijn jongens. Tot kort geleden dacht ik bij kinderkleding namelijk niet meteen aan dit merk, of eigenlijk zelfs helemaal niet. Maar wat blijkt, ze hebben het wel! En best leuk ook nog. Ik stelde daarom een wishlist op met outfits voor mijn jongens. Kijk je mee naar wat ik koos?

Lees ook: Mama denkt even aan haarzelf… online schoenen shoppen bij Sacha

#1 Casual stoere outfit voor de knorrepiet

Voor mijn kleine knorrepiet koos ik een casual, stoere outfit met geel als basis. De gele hoodie springt natuurlijk lekker in het oog. Ik ben gek op felle kleuren, dus je snapt wel waarom ik deze koos. Ik zou de hoodie combineren met een stoere bikerbroek, zoals deze verwassen, zwarte, skinny jeans. En kijk nou naar die schoentjes, zijn ze niet enorm leuk? Ik ben nog op zoek naar een mooie winterjas voor mijn jongste. Deze groene, gewatteerde parka met gele ritsjes en afneembare capuchon is een serieuze kanshebber.

  • Gewatteerde parka, afneembare capuchon: € 79,99
  • Skinny stretchjeans in bikerstijl: € 39,99
  • Hoodie met borduursel van 100% katoen: € 35,99
  • Hoge sneakers met patches: € 49,99

#2 Casual stoere outfit voor de koekepeer

Voor onze oudste, meneer de koekepeer, koos ik voor een blauwe, 5 pocket jeans. Deze zou ik combineren de rode, gebreide trui met kraag. Eronder zou ik gaan voor de stoere, gele veterboots met voering. Lekker warm voor in de winter en geweldig te combineren met een jeans. Als printjesliefhebber viel ik uiteraard meteen voor de gewatteerde jas met superhelden print. Is ie niet gaaf?

(Foto’s: Esprit)

  • Gewatteerde jas met superheldenprint: € 59,99
  • Gestreepte trui met kraag, katoenmix: € 35,99
  • 5-pocket-stretchjeans met verstelbare band: € 25,99
  • Veterboots met voering in shearling-look: € 49,99

Esprit, voor leuke, betaalbare outfits voor kinderen

Kortom, ik was erg blij verrast door het aanbod aan kinderkleding die ze bij Esprit verkopen. Bovendien vielen vooral de prijzen mij erg mee. Hoe het kan, geen idee, maar ik dacht dat de kleding van dit merk een stuk prijziger zou zijn. Winterjassen bijvoorbeeld zijn in de regel erg duur, maar de winterjassen van Esprit vallen mij 100% mee. En dat geldt eveneens voor de schoenen. Ik ga dus zeker vaker kijken bij de collecties van Esprit. Want naast kleding, jassen en schoenen voor jongens en meisje in de leeftijd van 0 tot 14 jaar, hebben ze ook een enorm schattige home collectie voor kids.

Kon jij de kindermode en home collectie van Esprit al? En wat vindt jij ervan?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog