Dit wil je niet missen...

Peppa Pig en George uitnodiging voor een Peppa themafeestje

Onze jongste zoon werd eind vorige maand hartstikke twee. En zoals je dat van 2-jarige mag verwachten, is onze kleinste man nog steeds wild van het Engelse roze varkentje: Peppa Pig. Niet in de laatste plaats omdat het dinovirus ook op onze jongste telg zijn vat heeft gekregen en George met zijn dino natuurlijk heu-le-maal de bomb zijn. Dat onze knorrepiet dus een Peppa Pig themafeestje zou krijgen, met een bijbehorende Peppa Pig en George uitnodiging, was al vrij snel zo klaar als een klontje.

Peppa Pig, George en dinosaurus

Zo’n beetje iedere avond schalt het hoge stemmetje van Peppa Pig hier van de beeldbuis. Geen dag wordt er afgesloten zonder de brullende George aan haar zijde. Peppa Pig is een graag geziene gast in huize Roelina’s. Dat George vergezeld wordt door een dino maakt het natuurlijk allemaal nog interessanter. Dino’s zijn namelijk hartstikke stoer, grote broer is er immers helemaal gek van. Kan natuurlijk niet anders dan dat die dino’s cool zijn. Afijn.

Lees ook: Een prehistorische uitnodiging voor een heuse dino verjaardag

De Peppa Pig en George uitnodiging

Ik maakte voor het Peppa themafeestje van onze kleine peuterpuber dus een uitnodiging met Peppa Pig, George en zijn dino in de hoofdrol. Ik ontwikkelde de uitnodigingskaart met behulp van Adobe Illustrator en Indesign en maakte gebruik van free vector bestanden en een gelijkend Peppa Pig font dat ik namaakte. Ik bedacht een leuke tekst. En e voila, klaar is de uitnodigingskaart voor het Peppa Pig themafeestje.

Lees ook: Babylief wordt 1: de muzikale uitnodiging

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Maak of maakte jij ook wel eens gebruik van uitnodigingskaarten voor een verjaardagsfeest van je kind?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog