Dit wil je niet missen...

Paw Patrol uitnodiging kinderfeestje + WIN!!! | Nieuwjaarsbloghop (gesloten)

10 kilo zwaarder van alle kerstkransjes en oliebollen (hallo januari balansmaand!) Drie tinten grijzer van twee weken de kinderen om je heen in de kerstvakantie (welkom school!) En met een kater van niet alleen de champagne, maar ook van al het feestgedruis van de afgelopen dagen, is het nu eindelijk tijd voor een frisse start. Een nieuw jaar barstensvol leuke dingen die vast op je pad gaan komen. De verjaardag van je kinderen bijvoorbeeld. Speciaal voor de nieuwsjaarsbloghop heb ik daarvoor een leuke winactie!

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor leuke, enthousiaste reacties op de Nieuwjaarsblohop en deze winactie. Uit alle deelnemers heb ik Francis Boom als winnaar getrokken. Zij heeft inmiddels per e-mail een bericht ontvangen. Francis; via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Mijn zoon wordt alweer drie dit jaar

Een nieuw jaar barstensvol leuke dingen, ik zei het net al even. De verjaardag van mijn kinderen is zo’n ding waar ik nu alweer naar uitkijk (is dat gek?) Ik vind het altijd heerlijk om die kleine snoetjes te zien stralen op zo’n dag. Mijn jongste wordt dit jaar alweer drie jaar oud. Een traan biggelde over mijn wangen toen ik verschrokken ontdekte dat mijn eens zo kleine mannetje, niet meer zo klein is. Wat een hummeltje was het eerst en wat wordt hij groot en wijs. Afijn… Hoewel hij pas in maart van dit jaar jarig is ontwierp ik speciaal voor deze nieuwsjaarsbloghop al wel vast zijn Paw Patrol uitnodiging voor zijn kinderfeestje. Want de winactie die ik voor je heb, sluit daar ontzettend leuk bij aan.

Nieuwjaarsbloghop 2019

Vandaag is de nieuwjaarsbloghop 2019 dus van start gegaan, mocht het je ontgaan zijn. Dat betekent dat er op deze en nog 25 andere mamablogs ontzettend toffe prijzen zijn te winnen. Een goed begin van het nieuwe jaar als je het mij vraagt.

Roelove blogt voor moeders met power

Misschien ben je hier al eens eerder geweest, misschien ben je nieuw. Daarom stel ik mijzelf eerst even netjes voor. Je bent hier op mijn blog voor moeders met power. Een blog waarmee ik niet alleen andere moeders hoop te inspireren over bijvoorbeeld uitstapjes en kindermode. Maar anderen ook een inkijkje geef in mijn persoonlijke leven als werkende moeder. Bovendien ontwerpt Roelove ook en dat vind je uiteraard ook terug op deze website.

Paw Patrol uitnodiging voor een kinderfeestje

Ik ben dus van beroep o.a. grafisch ontwerper. Al zolang ik kinderen heb, en eigenlijk ook al daarvoor, maak ik alle kaartjes zelf. Van kerstkaarten tot aan uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje dus. Steeds bedenk ik weer een nieuw thema kinderfeestje en daar ontwerp ik dan een leuke (al zeg ik het zelf) custom made uitnodiging bij. En omdat onze jongste zoon een Die Hard Paw Patrol fan is, moest het dit jaar logischerwijs een Paw Patrol uitnodiging voor een kinderfeestje worden.

Uitnodiging kinderfeestje bij kaartenhuis

Allereerst maakte ik de voorkant van het kaartje, geheel in Paw Patrol stijl. Voor de binnekant koos ik ervoor om deze nog niet volledig in te vullen. Datum en tijdstip liet ik bijvoorbeeld open. Ik creëerde lege vlakken, die later met een zwarte marker of pen nog zijn in te vullen. De verjaardag van zoonllief is immers pas in maart, en wanneer dat precies gaat zijn, weet ik nu nog niet. Vervolgens koos ik bij Kaartenhuis voor een eigen ontwerp uitnodiging kinderfeestje en uploade mijn ontwerp in het systeem. Enkele dagen later had ik de kaartjes mét envelop netjes in huis.

WIN!!! Een kortingscode t.w.v.: 30,- voor jouw eigen kaartjes

Ik ben hartstikke tevreden over de manier waarop de kaartjes zijn gedrukt en verzonden. Ook zoonlief zal er straks vast net zo blij mee zijn als ik. En omdat ik mijn blijdschap graag deel met jou, verloot ik onder de deelnemers aan mijn winactie een kortingscode voor Kaartenhuis t.w.v.: 30,-. Daarmee kan ook jij straks jouw eigen custom made kaartjes gaan bestellen. Natuurlijk hoef je de code niet perse te besteden aan uitnodingskaartjes voor een kinderfeestje, zoals ik heb gedaan. Ook kun je de kortingscode gebruiken voor bijvoorbeeld een Valentijnskaart, Moederdagkaart of een andere gelegenheid.

Ben je niet zo creatief en zie je het niet zitten een eigen ontwerp te maken? Niet getreurd want bij Kaartenhuis kun je ook een pre-designd kaartje kiezen waarin je alleen een eigen foto verwerkt en met een eenvoudige teksteditor een leuke tekst schrijft. Eigenlijk is het allemaal super simpel te bedienen en de mogelijkheden zijn divers.

Hoe maak je kans?

Net zo simpel als het maken van je eigen kaartjes maak je ook kans om te winnen! Like mijn pagina op Facebook en laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij de kortingscode van Kaartenhuis wilt winnen. Delen van de actie is lief, verhoogt je winkans, maar is niet verplicht. Je kan meedoen aan de actie tot en met 12 januari. In de week erna maak ik de winnaars bekend in dit artikel en op Facebook.

Special thanks nieuwjaarsbloghop

Afsluitend bedank ik graag nog even de bedenkster van deze gezellige nieuwsjaarsbloghop; Maaike van maaikeschrijftop. Het is dankzij haar organisatie dat jij zoveel leuke prijzen kunt winnen vandaag. En natuurlijk bedank ik ook mijn voorgangster Fleur van mamasliefste.nl, waar via je bij mij terecht bent gekomen. Ook bij Fleur kon je iets tofs winnen, dus als je er nog niet bent geweest, hop zeker even door.

Na mij, kom je terecht bij mamas-mind. Geen typische mamablog, zoals Kim schrijft, maar een online plek met must-haves, must-reads en must-do’s  voor moeders en kinderen. Bij Kim win je natuurlijk ook iets gaafs. En als je gewoon lekker door hopt vandaag, ontdek je nog veel meer leuke blogs én dito winacties.

Ook een Paw Patrol verjaardagsuitnodiging?

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n Paw Patrol uitnodiging voor een kinderfeestje. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Rest mij voor nu alleen nog maar te zeggen; “gezellig dat je er was en (wellicht) leuk dat je mee deed aan mijn winactie tijdens deze nieuwjaarsbloghop!”

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

24 reacties op dit bericht

Hahaha, moet je na gaan hoe 3 maanden was. Ik merk dat mensen zeggen, oh leuk… je hebt 3 maanden vakantie gehad. Nou, ik was vrij van werk. Maar vakantie was het niet. En vergeet niet dat je dan ook 3 maanden lang je kinderen om je heen hebt. En elke ouder weet best dat dat best pittig kan zijn.

Doe graag mee voor mijn dochter haar 6e verjaardag en leuk ook voor kaartjes om zo te sturen als ik en mijn man 10jaar samen zijn in febr en mijn moeder die dit jaar 60 word

Leuk … onze Gijs wordt bijna 6 jaar en wil vast dolgraag mooie uitnodigingen uitzoeken. Ik doe dus graag mee voor mijn mannetje!

Mijn kleine meisje haar uitnodigingen zijn net uitgedeeld, maar kaartjes versturen doe ik het hele jaar. Ik vind het zo fijn iemand even een hart onder de riem te steken met een lief kaartje , even een kaartje om te laten weten dat je aan iemand denkt. Om iemamd te feliciteren, of bij moederdag/vaderdag etc. Superleuke actie, ik doe graag mee!

Oh wat leuk! De juiste actie op het juiste moment zeg maar! Dochter Hannah wordt binnenkort 8 jaar en ben druk bezig met het zoeken naar dé perfecte uitnodiging voor haar kinderfeestje. Daarnaast wordt mijn man eind maart 40 en hebben we ook voor dit feestje leuke kaarten nodig. We feesten wat af! Mijn duimen draaien!

Super gaaf, mijn zoontje is 1 februari jarig en natuurlijk helemaal gek van Paw Patrol. Ik doe dus graag mee.

oohh leuk, onze oudste is 24 januari jarig en mag nu zijn eerste echte kinderfeestje gaan houden, hoe cool is het als hij dan ook nog zijn eigen uitnodigingen kan ontwerpen!!

Leuk prijs! Ik loot graag mee. Omdat we nu ver weg wonen van familie is het zo leuk m via een kaartje te laten weten dat we aan ze denken. Dit tegoed zou heel goed van pas komen

Nog de beste wensen! Leuk ik doe mee voor mijn zoontjes kinderfeestje. Mag hij zelf een thema kiezen.

Niks is er leuker dan persoonlijke kaarten versturen, ik hou er van en het geeft net dat beetje extra! Doe graag mee zodat ik hier in 2019 fijn mee verder kan gaan. Super fijn!

Super leuk idee zo’n uitnodigingskaarten. Mijn dochters zijn net allebei jarig geweest. Mijn jongste van 7 vind alles nog wel leuk, maar mijn oudste was het niet eens met de uitnodigingen die ik had gekocht (van de action), dus op zoek naar leukere die passen bij haar leeftijd. Volgend jaar wordt ze 12, het laatste jaar van een echt kinderfeestje, het laatste jaar voor de middelbare school. Spannend voor haar maar ook zeker voor mij. Met dit kaartenhuis tegoed kan ik voor beide meiden een leuke uitnodiging laten maken, zo voelt de jongste zich niet achteruit gesteld en de oudste zich niet kinderachtig. Ik waag dus HEEL graag een kansje.

Claudia Diependaal says:

Echt een super gave prijs. Maar pas in april nodig dan uitnodigingen! Dus ik laat deze gave prijs graag voor iemand anders. Ik hop verder. Maar ik wilde even zeggen dat het een hele gsvd prijs is!

Ik doe graag mee voor de uitnodigingen van het kinderfeestje van mijn dochter die haar eerste kinderfeestje gaat geven!

Leuk, onze dochter is 9 februari jarig en wordt 8. Dan kunnen we mooie kaarten maken. Ik doe dus graag mee.

De beste wensen en wat fijn om zo het nieuwe jaar te beginnen
super leuk hoor die bloghop ik doe zeker mee
ik maak dan ook graag kans onze dochter wordt in augustus 1 jaar en zou dan wat mooie kaartjes voor haar laten maken

Heidie van der Steeg says:

Ik maak graag kans op het shoptegoed voor het kaartenhuis. Ik heb al via diverse kaartensites kaarten besteld, maar deze ken ik nog niet. Met het tegoed zou ik graag uitnodiging voor het kinderfeestje van mijn dochter maken, die is in het voorjaar jarig. Vorig jaar had ze zo’n pech, op haar verjaardag ziek.

✨✨Allereerst iedereen een gelukkig en gezond 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣! ✨✨

Superleuk initiatief deze Nieuwjaarsbloghop. Ik doe heel graag mee om een paar leuke kaarten te kunnen ontwerpen, verjaardagskaarten voor de kinderen en een lieve Valentijnskaart voor mijn man!

Nu hop ik weer even verder …

Leuk weer zo’n Nieuwjaarsbloghop, maar ik heb geen facebook.
Ik heb wel geloved en geliked op Bloglovin.
Graag had ik mee gedaan voor uitnodigingskaartjes voor het verjaardagsfeestje van mijn kleinzoon.
Ik hop nu door naar mamas-mind.

Wil graag kans maken op deze grote korting. In mei gaan wij trouwen en wij hebben op kaartenhuis.nl eindelijk onze trouwkaart gevonden. Wil heel graag de korting hier voor gebruiken.

Ik doe heel graag mee… mijn dochtertje wordt ook 3 volgende maand… 🙂

Onwijs leuk voor mijn neefje zijn volgende kinderfeestje 🙂

Superleuk, hier zijn ze ook helemaal weg van Paw Patrol. Mijn zoontje heeft woensdag zijn eerste kinderfeestje. Met het thema politie 🙂

Ohhh super cool. Ik doe mee! Ik zou ook graag de uitnodigingen voor mijn dochter’s verjaardag willen maken. Ik vind het origineel!

Aangezien ons nichtje Tess in mei 3 wordt wil ik graag een leuke uitnodiging voor haar maken om zo mijn zus werk uit handen te nemen. Groetjes Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Meer in Inspiratie
Nike Air Max, alleen leuk of ook verantwoord?

Je ziet ze overal; de Nike Air Max zijn al jaren ontzettend populair. Dat is natuurlijk niet gek gezien het feit dat Nike al enige tijd...

Sluiten