Dit wil je niet missen...

Paw Patrol uitnodiging kinderfeestje + WIN!!! | Nieuwjaarsbloghop (gesloten)

10 kilo zwaarder van alle kerstkransjes en oliebollen (hallo januari balansmaand!) Drie tinten grijzer van twee weken de kinderen om je heen in de kerstvakantie (welkom school!) En met een kater van niet alleen de champagne, maar ook van al het feestgedruis van de afgelopen dagen, is het nu eindelijk tijd voor een frisse start. Een nieuw jaar barstensvol leuke dingen die vast op je pad gaan komen. De verjaardag van je kinderen bijvoorbeeld. Speciaal voor de nieuwsjaarsbloghop heb ik daarvoor een leuke winactie!

Winnaar

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor leuke, enthousiaste reacties op de Nieuwjaarsblohop en deze winactie. Uit alle deelnemers heb ik Francis Boom als winnaar getrokken. Zij heeft inmiddels per e-mail een bericht ontvangen. Francis; via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Mijn zoon wordt alweer drie dit jaar

Een nieuw jaar barstensvol leuke dingen, ik zei het net al even. De verjaardag van mijn kinderen is zo’n ding waar ik nu alweer naar uitkijk (is dat gek?) Ik vind het altijd heerlijk om die kleine snoetjes te zien stralen op zo’n dag. Mijn jongste wordt dit jaar alweer drie jaar oud. Een traan biggelde over mijn wangen toen ik verschrokken ontdekte dat mijn eens zo kleine mannetje, niet meer zo klein is. Wat een hummeltje was het eerst en wat wordt hij groot en wijs. Afijn… Hoewel hij pas in maart van dit jaar jarig is ontwierp ik speciaal voor deze nieuwsjaarsbloghop al wel vast zijn Paw Patrol uitnodiging voor zijn kinderfeestje. Want de winactie die ik voor je heb, sluit daar ontzettend leuk bij aan.

Nieuwjaarsbloghop 2019

Vandaag is de nieuwjaarsbloghop 2019 dus van start gegaan, mocht het je ontgaan zijn. Dat betekent dat er op deze en nog 25 andere mamablogs ontzettend toffe prijzen zijn te winnen. Een goed begin van het nieuwe jaar als je het mij vraagt.

Roelove blogt voor moeders met power

Misschien ben je hier al eens eerder geweest, misschien ben je nieuw. Daarom stel ik mijzelf eerst even netjes voor. Je bent hier op mijn blog voor moeders met power. Een blog waarmee ik niet alleen andere moeders hoop te inspireren over bijvoorbeeld uitstapjes en kindermode. Maar anderen ook een inkijkje geef in mijn persoonlijke leven als werkende moeder. Bovendien ontwerpt Roelove ook en dat vind je uiteraard ook terug op deze website.

Paw Patrol uitnodiging voor een kinderfeestje

Ik ben dus van beroep o.a. grafisch ontwerper. Al zolang ik kinderen heb, en eigenlijk ook al daarvoor, maak ik alle kaartjes zelf. Van kerstkaarten tot aan uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje dus. Steeds bedenk ik weer een nieuw thema kinderfeestje en daar ontwerp ik dan een leuke (al zeg ik het zelf) custom made uitnodiging bij. En omdat onze jongste zoon een Die Hard Paw Patrol fan is, moest het dit jaar logischerwijs een Paw Patrol uitnodiging voor een kinderfeestje worden.

Uitnodiging kinderfeestje bij kaartenhuis

Allereerst maakte ik de voorkant van het kaartje, geheel in Paw Patrol stijl. Voor de binnekant koos ik ervoor om deze nog niet volledig in te vullen. Datum en tijdstip liet ik bijvoorbeeld open. Ik creëerde lege vlakken, die later met een zwarte marker of pen nog zijn in te vullen. De verjaardag van zoonllief is immers pas in maart, en wanneer dat precies gaat zijn, weet ik nu nog niet. Vervolgens koos ik bij Kaartenhuis voor een eigen ontwerp uitnodiging kinderfeestje en uploade mijn ontwerp in het systeem. Enkele dagen later had ik de kaartjes mét envelop netjes in huis.

WIN!!! Een kortingscode t.w.v.: 30,- voor jouw eigen kaartjes

Ik ben hartstikke tevreden over de manier waarop de kaartjes zijn gedrukt en verzonden. Ook zoonlief zal er straks vast net zo blij mee zijn als ik. En omdat ik mijn blijdschap graag deel met jou, verloot ik onder de deelnemers aan mijn winactie een kortingscode voor Kaartenhuis t.w.v.: 30,-. Daarmee kan ook jij straks jouw eigen custom made kaartjes gaan bestellen. Natuurlijk hoef je de code niet perse te besteden aan uitnodingskaartjes voor een kinderfeestje, zoals ik heb gedaan. Ook kun je de kortingscode gebruiken voor bijvoorbeeld een Valentijnskaart, Moederdagkaart of een andere gelegenheid.

Ben je niet zo creatief en zie je het niet zitten een eigen ontwerp te maken? Niet getreurd want bij Kaartenhuis kun je ook een pre-designd kaartje kiezen waarin je alleen een eigen foto verwerkt en met een eenvoudige teksteditor een leuke tekst schrijft. Eigenlijk is het allemaal super simpel te bedienen en de mogelijkheden zijn divers.

Hoe maak je kans?

Net zo simpel als het maken van je eigen kaartjes maak je ook kans om te winnen! Like mijn pagina op Facebook en laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij de kortingscode van Kaartenhuis wilt winnen. Delen van de actie is lief, verhoogt je winkans, maar is niet verplicht. Je kan meedoen aan de actie tot en met 12 januari. In de week erna maak ik de winnaars bekend in dit artikel en op Facebook.

Special thanks nieuwjaarsbloghop

Afsluitend bedank ik graag nog even de bedenkster van deze gezellige nieuwsjaarsbloghop; Maaike van maaikeschrijftop. Het is dankzij haar organisatie dat jij zoveel leuke prijzen kunt winnen vandaag. En natuurlijk bedank ik ook mijn voorgangster Fleur van mamasliefste.nl, waar via je bij mij terecht bent gekomen. Ook bij Fleur kon je iets tofs winnen, dus als je er nog niet bent geweest, hop zeker even door.

Na mij, kom je terecht bij mamas-mind. Geen typische mamablog, zoals Kim schrijft, maar een online plek met must-haves, must-reads en must-do’s  voor moeders en kinderen. Bij Kim win je natuurlijk ook iets gaafs. En als je gewoon lekker door hopt vandaag, ontdek je nog veel meer leuke blogs én dito winacties.

Ook een Paw Patrol verjaardagsuitnodiging?

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n Paw Patrol uitnodiging voor een kinderfeestje. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Rest mij voor nu alleen nog maar te zeggen; “gezellig dat je er was en (wellicht) leuk dat je mee deed aan mijn winactie tijdens deze nieuwjaarsbloghop!”

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog