Dit wil je niet missen...

Roelove’s mamablog; voor en door moeders met power

Hoi, …ik ben Roelina, de mama achter deze mamablog. Gelukkig ongetrouwd en samenwonend met mijn allerbeste vriend en schoolliefde waarmee ik samen een prachtig gezinnetje heb gevormd. Ons rijke gezinnetje dat bestaat uit onze kleinste knorrepiet Olle, onze meneer de koekepeer Finn en het sterkste meisje van de wereld, ons overleden dochtertje Jasmijn. Ik ben een (fulltime) werkende moeder in de marketing-communicatie, die naast het moederen graag nog duizend andere dingen tegelijk doet, waaronder dus bloggen.

Mamablog voor moeders met power

Op deze mamablog lees je niet anders dan hoe ik mijn drukke leventje als werkende moeder probeer in te vullen. Mijn ervaringen en bevindingen die ik opduikel in de wereld van het moederschap, die deel ik hier. Dat wisselt van opgroeiperikelen, do’s met kids tot aan mijn verslaving no.1: platweg shoppen.

Uitersten ik hou ervan!

Ik lees veel over en houd mij graag bezig met alles wat met interieur te maken heeft. Het afstruinen van marktjes vind ik enorm leuk en steeds is het weer een uitdaging om nieuwe en oude dingen te scoren die mijn huisje tot een warm nest omtoveren. Mijn huiskamer is dan ook niets minder dan een ware verzameling van nieuwe, oude, kitsche en kunstige items. De één noemt het een rommeltje, de ander uniek. Ik noem het thuis!

Daarnaast is ook mode een ‘dingetje’. Klein dingetje maar hoor, slechts een derde van mijn zuurverdiende salaris gaat op aan dit fenomeen ‘hobby’. Voordat ik mama werd, was ikzelf regelmatig te vinden in de winkel. Tegenwoordig is het mijn kroost die er aan moeten geloven. Ik heb een zwak voor stoere (monochrome) jongenskleding, maar ook voor de kleurrijke, printige Scandinavische look. Uitersten, ik hou daarvan en ik schrijf er ook nog eens graag over.

Creatief bezig zijn zit in mijn bloed

In de avonduurtjes, naast het mama zijn en mijn fulltime job, haal ik mijn voldoening uit het creatief bezig zijn. DIYen, bloggen, maar ook grafisch vormgeven. Als afgestudeerd communicatiedeskundige/grafisch vormgever is het mijn dagelijks werk en zit het creatief bezig zijn me in mijn bloed. Verjaardagskaarten, geboortekaartjes, verhuiskaarten, kerstkaarten, uitnodigingen… Alles maak ik zelf. En niet alleen voor onszelf maar ook in opdracht. Een hobby waar ik mijn werk van heb kunnen maken dus.

Over dit alles schrijf ik dus op deze mamablog. maar wel met een flinke knipoog, want het leven is mijn inziens al serieus genoeg.

Mijn boodschap aan andere mama’s:

Doe wat jou gelukkig maakt. Dat geeft je power en daar wordt iedereen blijer van. Jij, eventueel je partner én dus ook je kinderen.

Laat je lekker inspireren door deze mamablog voor en door moeders met power!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog