Dit wil je niet missen...

Oops, I did it again! HM vondsten blijven leuk

Ik heb mijzelf weer een nieuwe reden bedacht om te shoppen. Aah, wat ben ik daar toch enorm goed in! Want hoewel onze kleinste man ontzettend veel kleertjes heeft van onze koekepeer, vind ik het toch noodzakelijk wat nieuws aan te schaffen. Want de kleine knorrepiet is geboren en getogen in Maart van dit jaar en onze koekepeer is geboren in Mei en dan is het toch ineens heel ander weer. Nu is het zo dat onze koekepeer in maat 62/68 zat, toen het al najaar was. En dus heeft onze kleinste man met deze warme dagen nauwelijks zomerse kleren om te dragen. YES! Een ontzettend geldige reden dus om te shoppen.

hm-shopping

(foto: HM)

En zo stuitte ik bij HM o.a. in de sale (love, love, love sale!) op een aantal wel hele leuke items. Een super cute linnen bloesje van de HM baby exclusive collectie. Een stoere, grijze jogger met wassing, een vaal, grijs T-shirt met lederlook batman applicatie en een schattig, katoenen petje.

Oops dus…. I did it again!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

More in Inspiratie
Vliegtuigjes kijken

Vliegtuigjes kijken, die tip kreeg ik van een collega mama. Niet ver wonen wij bij vliegveld Teuge vandaan en daar kun je dus heel leuk...

Close