Dit wil je niet missen...

Onbegrensde creativiteit met Studio ROOF

Je eigen schuilplek van karton? Die je ook nog eens helemaal zelf kunt bekliederen, bekladderen en beschilderen? Welk kind wil dat nu niet! Studio ROOF bedacht het en ik ben helemaal verkocht!

1

(foto: Studio ROOF)

Eindeloze creativiteit

Het kartonnen speelhuisje van Studio ROOF is echt helemaal het einde als je het mij vraagt. Hét alternatief op de uber hippe Tipi. Ook ik ben bezweken onder het Tipivirus en er prijkt ook hier zo’n fijn tipi-exemplaar. Maar wat heeft dit speelhuisje dan dat een Tipi niet heeft? Juist, mogelijkheid tot eindeloze creativiteit.

Casa Cabana

Het Casa Cabana huisje is van karton, blanco karton om precies te zijn. Je kind kan het huisje dus naar hartelust voorzien van decoratie, stickers, verf, kleur, you name it! Jouw kind kan er zijn eigen unieke huisje van maken, dat niemand anders heeft. Als creabea-mama, zul je begrijpen, dit staat hoog op mijn (veel te lange, I know) wish list. Het huisje is te verkrijgen als een volledig blanco versie (Casa Cabana wit), maar ook in een meisjesvariant (Casa Cabana Deco). En er is zelfs een heuse rocketuitvoering voor de echte, stoere, spaceboys onder ons.

2

3

(foto’s: Studio ROOF)

Speelgoed van karton

Maar bij alleen zo’n geweldig speelhuisje is het bij Studio ROOF niet gebleven. Je vindt er van allerlei speelgoed. Van vliegtuigen en auto’s tot complete vliegvelden, steden en collecties (bos- en wilde) dieren. Allemaal gemaakt van gerecycled karton, kleurrijk en met een super origineel design. Speelgoed dat helemaal interieurverantwoord is als je het mij vraagt (ook wel eens fijn).

4

5

6

(foto’s: Studio ROOF)

Voor het volwassen interieur

Naast het kartonnen speelgoed heeft Studio ROOF ook van allerlei moois voor het volwassen interieur. Prachtige muurdecoratie, unieke kaarsenhouders, decoratie en zelfs kleine meubeltjes. Allemaal gemaakt van natuurlijke materialen zoals, stof, hout en (gerecycled) karton. Uitgevoerd in prachtige kleuren en in een creatief design dat je nergens anders tegenkomt.

7

8

(foto’s: Studio ROOF)

Geef je huis kleur en creativiteit

Wanneer je dus op zoek bent naar iets unieks, en of dat nu een speelhuisje is dat nét even anders is, speelgoed of gewoon iets leuks voor jezelf, denk dan eens aan de spulletjes van studio ROOF. Je maakt je huis er een stuk kleurrijker en creatiever van. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij Studio ROOF.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog