Dit wil je niet missen...

Nordikka Fox, een foxy disaster design lampje

Soms dan loop je zomaar ineens tegen iets heel leuks aan. Oke, ik moet toegeven, ik heb dat nogal vaak. Of dit komt omdat ik heel veel dingen leuk vind of omdat ik gewoon graag speur naar bijzondere aankopen. Afijn, een aantal maanden geleden liepen we dus weer eens tegen wat leuks aan. Ik zeg we, want vriendlief heeft er net zo’n neus voor als ikzelf. Het maakt eigenlijk niet uit in welke stad we zijn, altijd vinden we er wel de leuke, alternatieve straatjes met dito winkeltjes. Zo nu dus ook en zo scoorden we dit te gekke Nordikka Fox design lampje van Disaster Designs. Niet voor onszelf trouwens maar wederom voor onze schonezuster en zwager ter ere van hun nieuwgeboren gezinslid.

fox2

Nordikka Fox

Het ‘Nordikka Fox Lampje’ trok onze speciale aandacht vanwege de stijl. Alhoewel het hier om een design gaat dat zijn oorsprong vindt in de UK, heeft het origami vossenlampje een Scandinavische touch. Het lampje is vervaardigd uit een Polyresin kunststof, voorzien van een LED lampje en (zwarte) kabel. Het zachte (oranje) licht is bovendien perfect geschikt voor een babykamer. Uit deze zelfde Nordikka serie zijn ook andere (bos)dieren verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld konijnen.

fox1

Disaster Designs

Disaster Designs is gevestigd in de UK en bestaat uit designers en producenten die exclusieve collecties ontwikkelen voor in huis. Speciale voorwerpen en nostalgische accessoires.Van sjaals, kussens, lampjes tot porselein.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog