Dit wil je niet missen...

nOeser wishlist

Oh ik vind dit toch zo’n leuk merk. Shame, shame dat ik er niet meer van in de koekeperen- of knorrepietenkledingkast heb liggen. Alhoewel, ik bezit al enige items van dit té leuke kinderkledingmerk van Nederlandse bodem. En de nieuwste collectie is ook echt weer om van te smullen. Leuke kleuren, te gekke prints en vast ook weer een bijzonder mooie pasvorm met dito stof, zoals je dat van hun gewend bent. Afijn, mijn wishlist voor beide boys? Onderstaande setjes van nOeser.

Olifantjes

De oudste van onze jongens, onze meneer de koekepeer, zie ik al heulemaal in dit té leuke grijs/blauwe broekje met olifantenprint rondlopen. Gecombineerd met de bijbehorende blauwe hoodie van nOeser zal dit setje uitstekend passen onder het oer-Hollandse blonde kuifje van zoonlief nummer 1.

noeser2

Voor de kleinste knorrepiet zie ik eveneens zo’n olifantenbroekje van nOeser wel zitten. Want zoals nOeser zelf schrijft op hun website ’twinning is winning.’ Dus het olifantenbroekje in de geel/witte variant gecombineerd met iets geels of zwarts zou zoonlief nummer 2 fantastisch staan. Of zoals op onderstaande afbeelding gecombineerd met grijs en groen, want ook het legergroene jackje van nOeser is natuurlijk om van te watertanden.

noeser3

Kortom; ik ben weer fan van de nieuwste collectie van nOeser! Jij ook?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog