Dit wil je niet missen...

New kid on the block: Limited Edition van Z8

Ai…. zo maar per ongeluk toch weer op ‘bestel’ geklikt. Ik heb dat nogal eens…. zo maar, per ongeluk… Lastig hoor. Nou ja, de kleine man is ook bijna jarig en er moeten natuurlijk wel cadeautjes worden gekocht. Dit scharen we dus maar onder de noemer ‘verjaardagscadeaus’.

Limited Edition van Z8

Ik kwam deze lijn onlangs al tegen in een kinderkledingzaakje toen we een weekendje weg waren naar het texellicious waddeneiland. Toen niet gekocht want tja, ik had mijn shopbudget al opgesnoept aan twee kekke KIK KID pakjes. Maar het shopbloed kruipt dan toch waar het niet gaan kan en ik kon de drang om toch nog eens te gaan kijken naar deze ge-wel-dig stoere lijn van Z8 niet langer onderdrukken. Rondneuzen op het shopwalhalla dat het world wide web heet, mondt bij mij meestal wel uit in ook daadwerkelijk iets bestellen. En ja hoor, voor ik het wist zat er een black & white setje in mijn winkelmandje. En toen… oeps… zo maar, per ongeluk, op bestel geklikt. Mama werkt er ook hard genoeg voor denk ik dan maar. De Limited Edition van Z8 dus. Ontzettend stoer, staat de kleine blaag vast uber leuk.

lmtd_z8

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog