Dit wil je niet missen...

Moodstreet Little Wise One

Ik ben er eigenlijk alweer uit, die babykleding. Want onze jongste heeft de magische leeftijdsgrens van 1 jaar alweer ruimschoots bereikt. Wel jammer als ik zie wat een leuke babycollecties mijn favoriete merken dit seizoen hebben. Moodstreet bijvoorbeeld, met haar lijn ‘Little Wise one’. En wijs dat het is, want naast gewoon leuk, steun je met de aankoop van de kleding van Moodstreet ook nog een goed doel. Kijk maar mee.

Met de Moodstreet babycollectie ‘Little Wise One’ steun je kinderen

Alle kindermode van Moodstreet is gemaakt van biologisch katoen. Dat is niet alleen te zien aan de kwaliteit, maar je helpt er dus ook nog iemand mee. Behalve dan dat biologisch katoen wordt verbouwd met minder water en zonder gebruik van chemische middelen en pesticiden. Steun je met de aankoop van een item van de Moodstreet babycollectie ‘Little Wise One’ meteen dus een goed doel. Namelijk een weeshuis in Zuid India. Door zo iets simpels als het kopen van dat schattige babybroekje, krijgen de kinderen in dit weeshuis uitzicht op een betere toekomst.

‘Little Wise One’ vertel het verhaal van recycle, believe, achieve

Maar er is meer, want bij deze Moodstreet babylijn hoort ook een mascotte; The Little Wise One genaamd. De Little Wise One is gemaakt van gerecyclede stoffen van oude kleding en vertelt het verhaal van recycle, believe en achieve. Of ook wel: welke doelen Moodstreet naleeft en waarom. De knuffel is gemaakt in een atelier waar Indiase vrouwen worden opgeleid tot naaister. Met een aankoop uit de Moodstreet Little Wise One collectie steun je dus niet alleen kinderen, je geeft deze vrouwen meteen een kans op een betere toekomst.

 

Steunen door te shoppen

Nu ben ik geen moraalridder ofzo (je zou het bijna denken). Maar ik vind het wel bijzonder dat je met iets eenvoudigs als shoppen bij kunt dragen aan een betere wereld. Het maakt mijn niet te temmen verslaving van kindermode shoppen toch een beetje goed.

Mijn favoriete Moodstreet babymode items

Afijn, de Little Wise One collectie van Moodstreet is trouwens naast bewust ook gewoon hartstikke leuk. Laten we daar vooral niet overheen praten. Dat is per slot van rekening waarom ik het zo graag met jullie deel. Daarom nu mijn favoriete items uit deze té leuke Moodstreet babycollectie, die helaas aan mijn neus voorbij gaan.

Grijst/mintgroen broekje met streepjes

Mintgroen broekje met autoprint

Roze babypakje met sambaballenprint

Grijs/roze jurkje met stipjes

(foto’s: Moodstreet)

Little Wise One babycollectie, beter voor het lijfje

De babycollectie Moodstreet is er voor jongens en meisjes en loopt van maat 50 t/m 74. De Little Wise One collectie is volledig gemaakt van natuurlijk biokatoen. Biologisch katoenen kleding bevat minder resten van chemicaliën en is een stuk minder giftig dan kleding van conventioneel katoen! De Little Wise One collectie van Moodstreet is dus naast heerlijk zacht, ook een stuk beter voor het tere babylijfje. Ik zeg WIN-WIN!

Was jij al bekend met de leuke babycollectie van Moodstreet en wist je van het mooie doel achter dit merk?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog