Dit wil je niet missen...

Minty winterbroekje van Noddles

Hij is weer leuk. En lekker warm dit keer ook nog. Want de limited edition Winter Mint en Winter Night Blue baggy’s van Noddles zijn weer geweldig. Dit keer geen printje maar wel een té leuk kleurtje, doen we het ook voor.

noddles

Voor de koude dagen voor kerst

Het baggy broekje Winter Mint mocht ik reviewen en ik kan er heel kort over zijn: ik ben (nog steeds) fan van Noddles en haar broekjes. Ook dit broekje is weer een heel, mooi, kwalitatief exemplaar. En hij is gemaakt van een super dik, gewatteerd stofje bestaande uit 2 lagen zacht, gevoerde tricotstof. Ideaal dus voor de koude dagen voor kerstmis. Zo’n broekje dat je fijn kunt dragen wanneer je de leuke kerstmarkt bezoekt die Noddles organiseert bijvoorbeeld.

Limited edition

Het limited edition broekje is te verkrijgen in 2 varianten. Een mintgroene, die op de foto met trots gedragen wordt door onze koekepeer, en een navy blauwe variant. Beide broekjes zijn afgezet met een aubergine koordje en een stretch grijs mêlee tailleband en biesjes aan de pijpen.

7

Combineer het

Het broekje combineer je leuk met een basic (effen) shirtje in bijvoorbeeld zwart, grijs, paars, of zoals ik gedaan heb: fel geel. De broekjes passen door die veelzijdigheid hartstikke goed bij zowel meisjes als jongens. Maar ik zou ik niet zijn, als ik er toch nog niet een klein beetje print aan toe zou voegen. Want ik ben nou eenmaal verzot op printjes. Daarom koos ik om deze outfit af te maken met het Infinity sjaaltje Game On van Noddles.

Nog op zoek naar een leuk unisex broekje? Kijk dan gauw bij Noddles want het limited edition broekje is maar in beperkte voorraad verkrijgbaar. Zoek je juist meer iets met print? Kijk dan wat Noddles nog meer in haar collectie heeft. Er zijn momenteel ook weer volop uitverkoop items verkrijgbaar.

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog