Dit wil je niet missen...

Mini Rodini vs. Adidas: best of both worlds!

Op deze fashion friday, een term die ik overigens niet zelf bedacht heb, maar die gewoon wel enorm lekker bekt, wil ik je iets voorstellen waar ik echt heu-le-maal wild van ben. Namelijk, de nieuwste collectie die voort vloeit uit de samenwerking tussen mijn favoriete Zweedse kindermode merk: Mini Rodini vs. Adidas. Kijk je mee?

Mini Rodini vs. Adidas

Vorige week werd alweer de vierde collectie van Mini Rodini vs. Adidas Originals gelanceerd. Een samenwerking die in het verleden al vele leuke en originele sportswear tot gevolg had. En de collectie is ook dit keer weer om te smullen! Bijzondere grafische prints in combinatie met comfortabele sportswear. Best of both worlds dus!

De collectie

De fantastische grafische prints van dit seizoen werden hoogstpersoonlijk ontworpen door creatief Directeur en oprichter van Mini Rodini, Cassandra Rhodin, en zijn kleurrijk, fris en vooral onderscheidend. Eigenlijk zoals we dat van Mini Rodini gewend zijn. De helderrode slangenprint bijvoorbeeld vind je terug op stukken zoals de superstar jumpsuit en het badpakje. De frisgroene all over cactusprint is terug te vinden op de superstar tracksuit, t-shirt, pet en de Adidas Gazelle schoen, mijn  favoriet!

(foto’s: Mini Rodini)

Best of both worlds én for the world

Alles van de Mini Rodini vs. Adidas Originals collectie is gemaakt met duurzaamheid als uitgangspunt. Biologisch katoen en gerecycled polyester voeren dan ook de boventoon in de gebruikte materialen. Niet alleen best of both worlds dus, maar ook nog eens best for the world.

Deze vierde samenwerkingscollectie bestaat uit vier kledingstukken voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot en met 6 jaar. De schoenencollectie loopt van maat 19 tot en met 27. De Mini Rodini vs. Adidas Originals collectie koop je o.a. bij Flagship stores van Adidas en Mini Rodini, geselecteerde winkels én uiteraard online.

Ik ben echt helemaal fan van deze kleurrijke sportlijn, en jij?

12 reacties op dit bericht

Gerdi - Blond&Bruin says:

Wat gaaf! Een printje hier of daar hou ik wel van, maar om nu alles samen aan te doen…

Dat is misschien wat bont idd, maar door te combineren kan het mi heel goed.

Nooit geweten dat deze samenwerking er was…
Toegegeven: het is ook niet echt mijn smaak..

Je moet er idd wel echt van houden, het is nogal uitgesproken 🙂

Ik vind de schoenen en de cap erg leuk. Ben gek op cactussen. Op de kleding vind ik het net iets te druk.

Het is inderdaad bestbont, ik hou daar wel van, maar ik kan me voorstellen niet iedereen. De schoenen hebben ook mijn voorkeur.

Wauw wat tof. Ik zou voor even weer kind willen zijn!

Ja he, dat had ik nou ook.

Ik vind de cactusprint op de schoenen erg leuk !!

Die zijn ook mijn favoriet!

Ik moet bekennen dat ik dit helemaal niet zo mooi vind. Maar smaken verschillen natuurlijk : )

Smaken mogen zeker verschillen, je moet er idd wel echt van houden, het is nogal bont.

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
Kindermode met print: twee keer een zomerse OOTD

Ik ben gék op print, dat weten de meesten van jullie inmiddels wel. En ik heb met name een zwak voor kindermode uit Scandinavië. Dagelijks...

Sluiten