Dit wil je niet missen...

Mini Rodini vs. Adidas: best of both worlds!

Op deze fashion friday, een term die ik overigens niet zelf bedacht heb, maar die gewoon wel enorm lekker bekt, wil ik je iets voorstellen waar ik echt heu-le-maal wild van ben. Namelijk, de nieuwste collectie die voort vloeit uit de samenwerking tussen mijn favoriete Zweedse kindermode merk: Mini Rodini vs. Adidas. Kijk je mee?

Mini Rodini vs. Adidas

Vorige week werd alweer de vierde collectie van Mini Rodini vs. Adidas Originals gelanceerd. Een samenwerking die in het verleden al vele leuke en originele sportswear tot gevolg had. En de collectie is ook dit keer weer om te smullen! Bijzondere grafische prints in combinatie met comfortabele sportswear. Best of both worlds dus!

De collectie

De fantastische grafische prints van dit seizoen werden hoogstpersoonlijk ontworpen door creatief Directeur en oprichter van Mini Rodini, Cassandra Rhodin, en zijn kleurrijk, fris en vooral onderscheidend. Eigenlijk zoals we dat van Mini Rodini gewend zijn. De helderrode slangenprint bijvoorbeeld vind je terug op stukken zoals de superstar jumpsuit en het badpakje. De frisgroene all over cactusprint is terug te vinden op de superstar tracksuit, t-shirt, pet en de Adidas Gazelle schoen, mijn  favoriet!

(foto’s: Mini Rodini)

Best of both worlds én for the world

Alles van de Mini Rodini vs. Adidas Originals collectie is gemaakt met duurzaamheid als uitgangspunt. Biologisch katoen en gerecycled polyester voeren dan ook de boventoon in de gebruikte materialen. Niet alleen best of both worlds dus, maar ook nog eens best for the world.

Deze vierde samenwerkingscollectie bestaat uit vier kledingstukken voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot en met 6 jaar. De schoenencollectie loopt van maat 19 tot en met 27. De Mini Rodini vs. Adidas Originals collectie koop je o.a. bij Flagship stores van Adidas en Mini Rodini, geselecteerde winkels én uiteraard online.

Ik ben echt helemaal fan van deze kleurrijke sportlijn, en jij?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog