Dit wil je niet missen...

Mini Rodini T-Rex vondst van de bovenste plank

Dat ik giga-fan ben van het Zweedse kindermode merk Mini Rodini is voor degene die mij goed kennen geen geheim meer. Ik word nou eenmaal ontzettend blij van de bijzondere prints en designs waarmee Mini Rodini ieder seizoen weer komt. Maar ik heb mijn all-time favourits en ik scoorde er onlangs weer eentje, de Mini Rodini T-Rex sweater.

Mini Rodini T-Rex AOP, net ff anders

De all over prints van Mini Rodini zijn echt fantastisch. Typische gevalletjes van nét ff anders, ik hou daarvan. Zo ben ik al trotse eigenaar van de Zweedse visjes alsmede de krokodillenprint. Maar ik mag er weer eentje bijschrijven, de T-Rex. En wat ben ik daar blij mee. Mijn kleine dinofan misschien nog wel meer.

Lees ook: Fishie, fishie, fishie: Mini Rodini

Mini Rodini SS16 T-Rex collectie, uitverkocht

De T-Rex serie is afkomstig uit de SS16 collectie van Mini Rodini. Maar hij was zo immens populair dat eigenlijk alle items volledig en overal hartstikke zijn uitverkocht. Ik heb hiervoor zelfs mijn grenzen verlegd en ‘abroud’ gezocht naar een stuk afkomstig uit de T-Rex collectie. Waar ik ook keek, steeds zag ik weer ‘item out of stock’, damn! Totdat ik de sweater tegenkwam op Marktplaats. Als een moeder van een dinonfan-kind zo blij, bood ik en werd ik trotse eigenaar van de T-Rex sweater die zo hoog op mijn verlanglijstje stond.

Ik kon de verleiding niet weerstaan

Waarom ik hem dan niet meteen afgelopen zomer kocht? Simpelweg omdat mijn mannetje destijds nog niet zo’n mega-dinofan was als dat hij nu is. Hoewel ik de print toen al geweldig vond, heb ik mij destijds niet laten verleiden om een item uit de T-Rex serie van Mini Rodini aan te schaffen. Nu is dat anders en kon ik de verleiding niet weerstaan.

Kwaliteit van Mini Rodini, gewoon goed

Over de kwaliteit van de sweater hoef ik het verder niet te hebben, die is bij Mini Rodini gewoon goed. De stukken gemaakt van biokatoen die al tot de garderobe van zoonlief behoren, zijn al veelvuldig gedragen en nog net zo mooi als toen ik deze aankocht. Mini Rodini staat gewoon voor kwaliteit. Dat mag ook wel want echt budget is het niet, maar dat heb ik er graag voor over. Want ook al betaal je net even wat extra, je hebt dan wel iets in de kast van jouw kroost hangen wat écht uniek is.

Heb jij ook kindermode van Mini Rodini in de kast(en) van jouw kids hangen? Wat is jouw favoriete print?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog