Dit wil je niet missen...

Mama dagboek #92: Peppa Pig en George themafeest voor onze 2-jarige peuter

Wij hebben er een peuter bij… riep deze moeder onlangs blij. Althans blij… Ja, blij ben ik hoor dat die kleinste blaag in huize Roelina’s opgroeid tot een grote vent. Maar met onze bijna 4-jarige kleuter kan ik mij die peuterpubertijd nog té vers herinneren. Toch vierden we het uitbundig dat ons kleinste mannetje alweer twee jaar werd. En wel met een heus Peppa Pig en George themafeest.

Lees ook: Mama dagboek #82: dino verjaardagsfeestje voor een 3-jarige dinofan

De Peppa Pig en George uitnodiging

Alles begon natuurlijk met het maken van de verjaardag uitnodiging. Een uitnodiging die natuurlijk geheel in Peppa Pig stijl moest en waar George en zijn dino de hoofdrol in speelden.

Lees ook: Peppa Pig en George uitnodiging voor een Peppa themafeestje

Een Peppa Pig en George verjaardagstaart

Geen feest zonder taart. Dus schakelde ik wederom de hulp in van Jolijn Simmers, dit keer voor het maken van een verjaardagstaart voor het Peppa Pig en George themafeest van onze Knorrepiet. Ik stuurde de verjaardagsuitnodiging naar haar op, waarvan ze de taart maakte. De fondanten ballon, Peppa en George werden smakelijk verorberd door de jarige job himself en diens aanwezige vriendjes.

De Peppa Pig en George feesttafel

Zoals dat inmiddels getrouwe traditie is in huize Roelina’s, maakte ik onze tafel weer op geheel in stijl van het thema. Zo bedekte ik de tafel met gekleurde en Peppa Pig servetten, die ik neerlegde als een tafelloper. Ik had blauwe plastic bakjes gekocht van het Hema weggooiservies, waar ik ook de traktatie mee maakte, voor al het lekkers op tafel. En uiteraard werd de taart uitgeserveerd op heuse Peppa Pig papieren bordjes. Verder decoreerde ik de tafel met wat overgebeleven bekertjes van de traktatie, die ik eerder al maakte. Het zag er al met al gezellig en kleurrijk uit.

Peppa Pig en George traktatie

Een aantal dagen ervoor vierde onze kleinste man zijn feestje op het KDV. En uiteraard was ook daar het thema Peppa Pig en George. Ik maakte het wederom niet te moeilijk en bedacht geheel zelf een super simpele traktatie voor het KDV, gemaakt van plastic bekertjes en geprinte Peppa Pig en George hoofdjes.

Lees ook: Peppa Pig en George traktatie voor het KDV

Peppa Pig en George themafeest een succes!

Wat een feest was het weer. En in tegenstelling tot vorig jaar, genoot onze kleine Knorrepiet met volle teugen van alle aandacht, cadeaus en het lekkers. Overigens alle aanwezige kindjes vermaakten zich ook opperbest. Al met al kunnen we dus weer terugkijken op een geslaagd, gezellig Peppa Pig en George themafeest.

Houd jullie peuter ook van Peppa Pig?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog