Dit wil je niet missen...

Mama dagboek #91: onze dreumes wordt een peuter

Hiep, hiep, hoera. Er is er eentje jarig! Hiep, hiep, hoera. Er geeft er een ’n feest. Wij om precies te zijn, want vandaag mag onze jongste zoon ‘as we speak’ twee hele kaarsjes uitblazen. Een mijlpaal en een memorabel moment. Want officieel is onze knorrepiet nu een peuter. En nu ik dat zo opschrijf… dat gaat me allemaal veel te snel!

Onze dreumes wordt een peuter

Met dat onze jongste nu een peuter is, breekt er wederom een nieuwe fase aan in huize Roelina’s. Nu onze koekepeer nét in wat rustiger vaarwater is aanbelandt, is onze jongste telg uit het gezin in de ‘ik ben twee en ik zeg nee’ fase gearriveerd. En daarvan hebben we al een aantal weken een voorproefje mogen ontvangen. Want dat nee zeggen is heulemaal de bomb hier. Meneer gaat volledig zijn eigen gang en je moet van goede huize komen, wil je daar enige invloed op uitoefenen. Mij lukt dat althans amper. Jup, onze dreumes wordt een peuter.

Trots op onze peuter

Maar daar gaat deze blog niet over. Nee, vandaag gaat het over het vieren van een feestje. Want deze mama is enorm trots op die kleine blaag. Die peuter die opgroeit als een prachtig persoontje. Een heerlijk mannetje met een schaterlach waar je niet omheen kunt. Een lief ventje met pretoogjes, die geen mens kan weerstaan. Een ontdeugend snoetje, waarmee zelfs de grootste boef met de ergste streken wegkomt. Dat is onze knorrepiet. En die knorrepiet is vandaag alweer twee jaar oud! Twee jaar verrijkt dit mannetje ons leven. Twee jaar maakt hij ons gezinnetje compleet.

Lieve Oll, van harte gefeliciteerd!

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog