Dit wil je niet missen...

Mama dagboek #79: hoera, onze Knorrepiet alweer 1 jaar

De kleine man is ineens, in een oogwenk, hartstikke groot. Ik weet niet wat er gebeurd is in de afgelopen 24 uur, maar echt, meneer is ineens een dreumes. Hij is dan ook vandaag precies 1 jaar en dat mag best gevierd worden.

Babylief wordt dreumes

Oké, het is dan wel niet in 24 uur dat meneer ineens zo groot geworden is. Daar ging dan toch wel een heel jaar aan vooraf. Maar het is pas sinds een aantal dagen, weken hooguit, dat ik echt in zijn gezicht zie dat hij van een baby verandert in een heuse dreumes. Zijn gezichtsuitdrukking verandert. Het hulpvragende babysnoetje lijkt steeds meer op een klein kindersnoetje.

1 jaar geleden

Het is dus nu precies 1 jaar geleden dat ik naar het ziekenhuis ging met mijn dikke buik. Niet wetende dat ik met een aantal uren alweer thuis zou zijn. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Een bevalling die, als ik er op terugkijk, echt voorbeeldig is gegaan. Maar wat zat ik in spanning en wat ben ik blij dat het goed is afgelopen. En wat ben ik trots op mijn 3e kindje.

Lees ook: Bevallige verhalen #11: een raket bevalling

Eerste verjaardag op het KDV

1 jaar is meneer dus en het feestvarken viert vandaag, as we speak, zijn eerste verjaardag op het KDV. Straks, wanneer ik hem ophaal van de babyschool, vieren we het thuis. Met ons gezinnetje, geen poespas verder, maar gewoon gezellig.

Lees ook: Muzikale traktatie: trommeltjes + download

Eerste verjaardagspartijtje

Zijn ‘echte’ verjaardagspartijtje is zaterdag. Dan komen alle opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes een taartje eten op de allereerste, muzikale verjaardag van onze kleine Knorrepiet. Een verjaardag waar ik al weken druk mee ben en wat erin heeft geresulteerd dat ik mijn blog een klein beetje heb verwaarloosd. Waarvoor excuus, maar ik had een goede reden zullen we maar zeggen.

Lees ook: Babylief wordt 1: de muzikale uitnodiging

Dus nogmaals, hiep, hiep, hoeraah. Ik nok af, mijn aandacht is vandaag voor de jarige Piet.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog