Dit wil je niet missen...

Mama denkt even aan haarzelf… online schoenen shoppen bij Sacha

Shoppen, ik ben er ontzettend verslaafd aan. En waar ik voorheen voor mijzelf alle leuke online webwinkels afspeurde en verlangend langs de etalages in winkelstraten struinde, doe ik dit nu voor mijn kroost. Geen tassen, geen schoenen en geen hippe jeans meer… Noop deze hebben plaats gemaakt voor schattige harembroekjes, stoere mini-overhemdjes en kleurrijke kindershirtjes. Kortom, mama is toe aan een shopbeurt voor haarzelf.

Mijn allereerste jeans in 3 jaar tijd

Nu shopte ik onlangs weer mijn allereerste jeans in 3 jaar tijd… ja, ja, zo erg was het al. Ik liep zomaar tegen een mooie ‘Low Waist Super Skinny Jeans’ aan van G-Star. Na wat aandringen besloot ik deze toch maar even te passen, al was ik dat eerst niet van plan. Zat natuurlijk als gegoten en kon er dus meteen ook geen afstand meer van doen. Maar ja, bij zo’n gave jeans horen natuurlijk ook stoere stappers. Dus deze mama ging op zoek naar een paar leuke, stoere laarzen. Want met een 10-tal sneakers, pumps en sandalen ben ik eigenlijk wel redelijk verzadigd qua schoenen. Maar laarzen…? Daar ontbreekt het nog aan. Althans, daar heb ik er geen 10-tallen van, hooguit een stuk of 5.

sacha-1

De rode laarjes… van Sacha

Ik kreeg een aanbod van Sacha om een paar leuke stappers uit te zoeken via hun webshop. En hoewel ik hartstikke bekend ben met de Sacha winkels en er al meerdere schoenparen van Sacha in mijn kast staan te pronken, heb ik nog nooit schoenen besteld via hun webshop. Gek eigenlijk, voor iemand die redelijk verslaafd is aan online shoppen! Dus spitte ik door het online aanbod van Sacha heen en werd op slag, tot over mijn oren, verliefd op een paar heule, heule… heule leuke veterlaarzen. Rode laarzen wel te verstaan, hoe gaaf! Dé laarzen die nog ontbreken in mijn garderobe.

sacha-2

sacha-4

Sacha, not for basics

Sacha staat voor mij voor ‘net even anders’. En hun slogan ‘not for basics’ bevestigt dit nog eens extra. Edgy schoenen, gekke prints, aparte stijlen… je kunt het zo gek niet bedenken of je bent er bij Sacha voor aan het juiste adres. Geen degelijke schoenen maar juist met een randje. En ik hou daar van! Bij Sacha shop je trouwens niet alleen uitstekend voor laarzen. Het aanbod loopt van pumps, veter- en enkellaarzen, chelsea boots tot aan sandalen met een hak, espardilles, loafers en sneakers. En ook voor de man hebben ze genoeg leuks.

sacha-5

Als een kidn zo blij met mijn nieuwe laarzen

Als ik een kind (zonder schoenen) zo blij was ik, toen de pakketbezorger met een grote zwart/witte doos voor de deur stond. Jippie, daar waren ze dan, mijn nieuwe laarzen. Gespannen peuterde ik het plakband van de doos waarna de heerlijke geur van nieuw leer mij al tegemoet kwam. De laarzen overtreffen werkelijk al mijn verwachtingen. Volledig gemaakt van leer, met een mooie afwerking en prachtige details. En als ik zeg dat ze als gegoten zitten, dan is dat echt een understatement. Klein hakje maken de laarzen zowel netjes als stoer te dragen . Dus prima te combineren onder een stoere skinny jeans of juist bij een zwarte jurk met een panty. Kortom, laat die herfst maar komen. Want ik kan niet wachten totdat ik ze uit de kast mag vissen en aan mag doen.

Tja, goed voor mijn portemonnee zal het wel niet zijn, maar het is zeker niet de laatste keer dat ik schoenen via de webshop van Sacha zal bestellen. Want mama mag zo nu en dan best eens aan haarzelf denken… toch?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog