Dit wil je niet missen...

Little pirate, little treasure… nog meer lieve geboortekaartjes

Mijn freubelbehoefte was nog niet geheel bevredigd. Want maak je het één dan vliegt er zo een idee voorbij voor het ander. Dus mijn grafische freubelwerk nog even doorgezet met als resultaat nog meer lieve geboortekaartjes. Voor een klein piraatje of een kleine schat.

geboortekaartjes_piratetreasure

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n geboortekaartje. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Lieve geboortekaartjes voor een ‘hollandse nieuwe’

Gewoon omdat ik even zin had om te freubelen. Want leuk vind ik het, om te freubelen met muis en pc en illustratieprogramma's. Spelen met...

Sluiten