Dit wil je niet missen...

Leuk om te bezoeken: de Da Vinci XMAS Market

Die kerstmarkten die kennen we zo langzamerhand wel. En afgezien van de glühwein (loads of glühwein) ontdek je er bar weinig nieuws, al zeg ik het zelf. Maar dan stel ik bij deze toch even een hele andere kerstmarkt aan je voor. De Da Vinci XMAS Market.

1

Een creatief alternatief

Noddles (je weet wel van o.a. die té leuke printige broekjes) organiseert met tal van andere creatieve ondernemers uit het Da Vinci gebouw in Amsterdam een heuse kerstmarkt, op 15 december tussen 12:00 – 17:30. Een creatief alternatief op de gevestigde kerstmarkten, om het zo maar even te noemen! Daarom zul je blij verrast zijn met wat je tegen gaat komen tijdens deze eerste editie van de Kerstmarkt van Da Vinci Creatieve Ruimtes in Amsterdam.

(foto: Noddles)

Wie?

Wat ga je zien? Nou bijvoorbeeld de allernieuwste collectie kinderkleding van Noddles. Maar ook vind je er verschillende leuke uitverkoop items van Noddles. Naast Noddles nemen ook deel:

  • Nacotrade / nacoshop met gebreide kinderspullen en dekens
  • Tolhuijs met interieur meubelen en accessoires
  • Studio Circus met kaarten, posters, rompers met opdruk
  • NINOK Houtwerk met katten krabpalen / houtwerk<
  • Elbel Libro met notebooks die gepersonaliseerd kunnen worden
  • Karin Pekelharing met tassen, poef, etuis e.d.
  • Box-One met borduurwerk
  • Simone Bleeker voor een heerlijke stoelmassage (v.a. 15:30)


(foto: Ninok)

Waar?

De eerste editie van deze Da Vinci kerstmarkt vindt plaats op de binnenplaats van Da Vinci Creatieve Ruimtes, aan de Nieuwpoortkade 2a, te Amsterdam. Rondom het gebouw kun je (betaald) parkeren. Met bus 21 stop je er op 5 min loopafstand vanaf. Je stapt dan uit bij halte Vredenhof of Haarlemmerweg/Bos en Lommerweg.
Het Da Vinci gebouw in Amsterdam is een bedrijfsverzamelgebouw waar allerlei kleine, met name creatieve, ondernemers gevestigd zijn. Het gebouw dankt zijn naam aan de gelijknamige kunstenaar / uitvinder Leonardo da Vinci, hét symbool voor mensen die creatief zijn. Momenteel biedt het plek aan ca. 140 huurders, waaronder kunstenaars, grafisch ontwerpers, fotografen en dus ook ook Noddles.

2

En ook nog…

Wat natuurlijk niet mag ontbreken deze kerstmarkt is glühwein. Want een kerstmarkt is immers geen echte kerstmarkt zonder lekkere, warme glühwein. E die schenken ze hoor, dus daar hoef je het niet om te laten. Bovendien kun je bij lunchroom Wat Verder Ter Tafel Komt ook nog genieten van allerlei andere lekkere versnaperingen. Genoeg redenen dus om te komen.

Kom je ook naar deze gezellige kerstmarkt? Meld je dan vast aan op het facebook event of neem er een kijkje voor meer informatie. Ik zeg alvast tot ziens op 15 december.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog