Dit wil je niet missen...

Kruipen voor dummies met Crawls

De titel klinkt zoals de serie boeken ‘…voor dummies.’ Hoewel het dat doet vermoeden, gaat dit artikeltje toch echt over iets anders.  Ik heb er namelijk weer eentje voor je. Een nieuw leuk, Scandinavisch kindermode merk, genaamd Crawls. En houd je maar weer vast, want het is wederom niet te weerstaan.

Broekjes met antislip, hoe handig!

Dit keer overigens geen kleurrijke Scandinavische prints. Althans, niet zoals je dat misschien van mij gewend bent. Maar ik vond het wel het noemen waard, want er is iets aan dit merkje dat ik bijzonder vind. Ik licht de broekjes van Crawls er even uit. Die hebben namelijk, behalve dat ze gemaakt zijn van GOTS gecertificeerd katoen, antislip knee pads op de knietjes. En die antislip knee pads zijn in, je raad het al, prints. Hoe leuk en hoe handig!

GOTS wat is dat eigenlijk?

De kinderkleding van Crawls is gemaakt van 100% biologische, GOTS gecertificeerde (Global Organic Textile Standard) materialen. Dat betekent eigenlijk niets meer dan dat de gebruikte materialen vrij zijn van hormoonregelaars en andere giftige stoffen. Materialen die veilig zijn voor de mens maar ook biologisch afbreekbaar zijn. Pure materialen dus. Bovendien wordt bij de productie van kleding in de gehele productieketen gelet op een eerlijk en duurzaam productieproces, waarin rekening wordt gehouden met mens én natuur. Tja, en dat zie je dus terug in de kwaliteit. En wie wil nou niet alleen het beste voor haar kroost?

Kruipen voor dummies met Crawls

De joggingbroekjes van het Deense kindermode merk Crawls helpen kleine kruipertjes dus echt kruipen. Misschien is de titel van dit blogje dus eigenlijk niet eens zo gek. De broekjes zijn helemaal ontworpen en gemaakt voor het beginnend, kruipend babylichaampje. Niet alleen vanwege de antislip figuurtjes op de knietjes. Ook zit er een extra stukje stof tussen de beentjes, zodat de kleine baby-luierkontjes genoeg bewegingsruimte hebben om te kruipen.

Deense kindermode exclusief bij Snelle kruipers

Crawls is dus een nieuw Deens kindermode merk en bestaat uit kinderkleding in de maten 68, 74, 80 en 86. Niet alleen stoere joggingbroekjes met antislip figuurtjes behoren tot de collecties van Crawls. Ook rompertjes en (antislip) sokjes mét en zonder print vind je terug in de collectie.

Snelle Kruipers uit liefde voor Scandinavie

Snelle Kruipers is een webshop waar Crawls dus exclusief wordt verkocht. Eigenaresse Kitty Verboord, moeder van 4 en groot liefhebster van Scandinavië, richtte de webshop Snelle kruipers op na een adembenemende rondreis door het hoge Noorden. Na deze reis en de geboorte van haar tweede kindje besloot Kitty haar liefde voor Scandinavië naar Nederland te halen. Met succes want het is dankzij deze liefde dat duurzame Scandinavische kinderkleding en een leuk, nieuw merk als Crawls vertegenwoordiging krijgt in Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij de webshop Snelle kruipers.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog