Dit wil je niet missen...

Koningsdag 2018… mét kinderen

Ik schreef er vorig jaar ook al over. Koningsdag, of koninginnedag zoals we het noemden in het ‘zonder kinderen’ tijdperk, dat zal nooit meer hetzelfde worden… En weet je? Ik vind dat eigenlijk helemaal niet erg. Want vandaag vieren we, net als vroeger, gewoon Koningsdag… maar dan nu mét kinderen.

Lees ook: Oranje boven, bierloos koningsdag vieren

Koningsdag met bier of kinderen?

In plaats van dat we de hele dag bier drinken, drinken we nu oranje limonade… met kinderen. In plaats van dat we junk food eten van een kraampje op de hoek, eten we nu oranje gebakjes en pannenkoeken… met de kinderen. In plaats van dat we de hele dag op een terras zitten, bezoeken we een kleedjesmarkt… mét kinderen. En in plaats van ergens in een kroeg of tent te hangen, gaan we nu naar de kermis… met onze kinderen.

Koningsdag saai of geslaagd?

Nu zul je misschien denken; bah wat saai! Nou, ik kan je vertellen; integendeel! Want wanneer ik vanavond de oranje schmink van de blije snoetjes van mijn kinderen veeg en ze mij vertellen dat ze een leuke dag gehad hebben, is mijn koningsdag geslaagd! En morgenochtend? Dan staan we in plaats van met een flinke kater, weer fris en fruitig naast ons bed… mét onze kinderen!

Voor alle papa’s en mama’s mét kinderen, maar natuurlijk ook voor iedereen zonder kinderen; een hele fijne Koningsdag vandaag!

Wat ga jij doen vandaag?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog