Dit wil je niet missen...

Knotsgekke aankopen bij Knotsknetter

Het is alweer even geleden, maar wat werd ik blij van een pakketje dat bij mij op de mat viel. Ik bestelde 2 langgekoesterde zomerse broekjes van 2 te gekke merken bij een hele leuke webshop. En ik dacht, weet je wat? Die stel ik meteen even aan je voor.

Knotsknetter: aangenaam

Aangenaam verrast kun je het beter noemen. Nou, was ik niet hoor, want ik ken deze webshop al een tijdje. Want deze webshop verkoopt al daar waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. De leukste (bio)kinderkleding merken. Super fijn én verantwoord speelgoed en nog veel meer kleurrijks én printigs. Moet ik doorgaan?

Knotsknetter: het assortiment

Knotsknetter is een (web)winkel met een uitgebreid aanbod aan (bio)kinderkleding. Langzamerhand deed ook het speelgoed zijn intrede. Het assortiment bestaat nu uit bijzondere en mooie kinderkledingmerken, speelgoed én kinderkameraccessoires. Merken als 4 Funky Flavours, Ammehoela Kids, Duns Wweden, Dome by Deer, nOeser, Krutter, Smafolk en Snurk behoren tot het uitgebreide assortiment van Knotsknetter. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik word hier blij van.

Het pakketje, waarmee ik al tijden in mijn hoofd rondliep

Dat pakketje dus, dat laatst op de deurmat viel nadat ik na lang wikken en wegen het toch maar besteld had. Ik kan je niet genoeg vertellen hoe blij ik daarmee ben. Ik liep al een tijdje in mijn hoofd met deze 2 items en dat betekent meestal maar 1 ding, bestellen! Ik kocht namelijk 2 hele leuke zomerse shorts bij Knotsknetter. 1 van Ammehoela Kids, een Nederlands kindermodemerk waar ik echt mega fan van ben. En 1 kort broekje van My Sweet Potato dat ik al tijden in mijn hoofd had en er maar niet uit kreeg.

Sweet Potato short

My Sweet Potato is een Belgisch merk. Mijn interesse voor dit leuke merkje werd gewekt door de subtiele unicornprint die gebruikt is bij o.a. het korte broekje. Het broekje van dit merkje dat bij Knotsknetter in het assortiment prijkt was dus typisch een gevalletje van ‘blijft door mijn hoofd spoken.’ Ik heb dat vaak moet ik bekennen. Maar goed daar gaat deze blog niet over. Ik vermoedde al dat het broekje mijn stoutste kindermode-dromen zou overtreffen en niets bleek minder waar. Na ontvangst en bij het uitpakken zag ik het meteen al. Het broekje heeft een mooie, degelijke pasvorm en oogt lekker sophisticated. Netjes maar toch nét even anders dankzij de subtiele unicornprint.

Ammehoela banana short

Ammehoela is een nieuw Nederlands kindermode merk, waar ik al eens eerder wat over schreef. Mijn eerste kennismaking met dit té leuke, urban, printige merk was de ‘go your own way’ bomberjack die ik kocht. Ik was op slag verliefd en wist, hier ga ik meer van kopen. Voor mijn beurs minder leuk, maar dit is gelukt kan ik verklappen. Ik ben inmiddels de trotse eigenaar van ook de groene bombervariant en ik kocht dus onlangs ook deze té leuke short met bananaprint. Ik heb nú al zin in de zomer.

Lees ook: Ammewie? Ammehoela!

Knotsknetter: het liep lekker

Knotsknetter is opgericht door Adri, getrouwd met Wilfried en moeder van 2 dochters (26 en 18) en een bonuszoon (21). Adri koos 12 jaar geleden bewust om vanuit huis te werken vanwege de zorg die haar kind nodig had, dat het Prader Willi Syndroom heeft. Ze begon de webshop Knotsknetter waar ze haar zelfgemaakte jurkjes van vintage stoffen verkocht. “Het liep de eerste jaren erg lekker, maar er kwamen wel steeds meer webwinkels bij die hetzelfde deden”, vertelt Adri. “Ik besloot mijn webshop uit te breiden door leuke, kleine merken in te kopen. Liefst organic en niet te mainstream. Dit liep zo goed dat we in 2011 de ‘echte’ winkel begonnen zijn. En dat is uitgegroeid tot wat het nu is.”

Knotsknetter: de kinderkapper

Hoewel ik Knotsknetter zelf alleen (nog) maar ken van het world wide web, vind ik het niet alleen vanwege het assortiment een uniek concept. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag is er namelijk in een heuse kinderkapper in de winkel aanwezig.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Knotsknetter? Dan raad ik je echt aan om er eens een online bezoekje aan te brengen. En ben je in de buurt van Amsterdam? Ga dan eens langs in de ‘stenen’ winkel die je vindt aan de Jan Evertsenstraat 100.
Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog