Dit wil je niet missen...

Kleine jongens worden groot, grote jongens ondergoed

Noem het een mijlpaal, noem het overdreven, noem het ‘what ever you want’… maar oh, oh, oh wat is dat CUTE!!! De eerste boxershorts voor de mini baby… (correctie, baby is hij namelijke nauwelijks meer), dreumesbillen van zoonlief zijn in the pocket. Hoewel ik ons koekepeertje graag nog even ‘klein’ houdt (want wat gaat dat verschik-ke-lijk snel), ben ik toch wel redelijk klaar met het rompertijdperk. Ik realiseerde mij dit nog niet zo heel lang geleden. Toen ik op een morgen weer eens probeerde uit goed fatsoen een stel kleren om het bewegelijke lijfje van zoonlief te vouwen. Dansend op de commode is een romper aan doen namelijk geen makkelijke klus. Dus die bewuste morgen gilde meneer het ineens plotsklaps uit. Moord en brand, merg en been. “AUW! Mama” jammerde hij. Tranen biggelden over zijn rood aangelopen wangetjes. SCHRIK! Ach gut, ik had zijn velletje tussen één van de drukknoopjes gedrukt. Niet expres overigens maar wanneer armen en benen wild om mij heen slaan, is het vastpinnen van 3 drukknoopjes een hele opgave.

ondergoed2

Dus onlangs het eerste, echte setje ondergoed gekocht. Een uber mini boxershortje in maat 86/92 met bijpassend hemdje. Gekocht in de mega uitverkoop toen een van mijn favoriete kinderkledingwinkeltjes, ‘Kijk Mij!’ in Deventer, haar deuren sloot. Een boxershortje met hemdje van Kik Kid uit de AW13 collectie. Kik Kid, daar ben ik groot fan van. Nederlands, stoere prints, kleurrijk en een tikkie retro. Vooral van de onesies ben ik heu-le-maal weg. Daar heeft de kleine man dan ook diverse items van. Maar ondergoed, dat had ik nog niet. Nou, nu dus wel.

ondergoed1

Overigens is het Hema ondergoed ook prima. Ook Hema heeft kleine boxershortjes  en hemdjes beginnend bij de maat 86/92. Setjes met super leuke army -, bugs -, beren – en tal van andere leuke prints. Stoer en eigenwijs.

Maar gezegd moet worden, toen ik vanmorgen het eerste setje ondergoed uit de kast haalde en deze verwisselde met de romper van gisteren, nam een gevoel van weemoed meester van mij. “Good bye little baby”, dat is nu echt voorbij. “Welcome big boy”. Want een grote jongen, dat wordt ons kleine mannetje echt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog