Dit wil je niet missen...

Zara wishlist

Oef, het is weer eens zover… ik moet dat gewoon ook niet doen. Maar het blijft zo leuk en bovenal lekker betaalbaar. De kindermode van Zara voor het nieuwe seizoen is namelijk weer hartstikke leuk! En mijn handen jeuken om weer wat budget waar in mijn winkelwagentje te mikken. Daarom heb ik hieronder weer een Zara wishlist samengesteld voor mijn beide boys.

 

zara-wishlist3

Sophisticated

Voor de kleinste man kies ik voor een wat meer sophisticated look dan voor de grote kleine man. De kleine knorrepiet doet het met zijn wat donkere uitstraling (voor zover donker, donker kan zijn bij die bleke scheetjes van mij) heel goed in deze stijl. Vooral de natuurlijke tinten en zachte materialen staan hem erg goed. Dus onderstaand setje zie ik al helemaal in de kinderkledingkast van knorrepietlief hangen. De gebreide trui met fijne textuurprint en eigenwijze knoopsluiting bovenin de ronde hals. Gecombineerd met het overhemd met grote ruitenprint, afgemaakt met een okergele (ik blijf nou eenmaal een zwak voor kleur houden) skinny jeans. De beanie met legerpint erbij voor de ‘gekke’ twist. Helemaal af!

 

zara-wishlist4

Edgy

Voor de koekepeer kies ik meestal voor een wat meer edgy look. Staat ‘m zo goed, zo’n stoere, beetje rocky outfit. Dus kies ik voor de grote kleine man voor deze gemêleerde los gebreide trui met bliksemprint, zwarte skinny jeans (mag ook kleur zijn trouwens), afgemaakt met het overhemd in contrasterende grijze jeans uitvoering en geruit sjaaltje. Ook voor de peer zou ik er een leuke beanie bijdoen, zoals deze rode met ‘gamer’ tekst.

Ik ben weer verliefd op de nieuwe collectie kindermode van Zara, ik kan er niets aan doen. Ben jij ook zo fan van de kindermode van Zara?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog