Dit wil je niet missen...

De printjes top 3 #9

Weer terug van weggeweest. De kindermode printjes top #3. Het was even stil rondom de printjes vanuit mijner zijde maar dat betekent niet dat ik geen leuke printjes heb gespot de afgelopen tijd. Sterker nog, ik heb zoveel printjes gespot dat ik nauwelijks weet waar ik moet beginnen. Daarom hierbij weer een nieuwe kindermode printjes top #3. Dit keer een volledige back and white version. Shop je weer mee?

De baggy grijze legging van Gardner and the gang

print-benw2

De palmbomen bermuda van Zara

print-benw1

De grijze hoodie ‘in the woods’  van Munster Kids

print-benw3

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
Scandinavisch mix & matchen met Iglo + Indi

Ja hoor, ik kwam er weer eentje tegen. Een super leuk printig merk. Gemaakt van, hoe fijn..., organisch katoen. Iglo + Indi is een IJsland's...

Sluiten