Dit wil je niet missen...

De printjes top 3 #1

Had ik dat al gezegd? Gek ben ik op lijstjes, topjes en TAGs. Daarom leek het mij leuk om zelf ook eens een topje in elkaar te zetten. En wel over mijn favoriete onderwerp, kindermode shoppen! Want wekelijks spot ik wel weer leuke, oude en nieuwe, printige kindermode die het noemen waard zijn. Broekjes, pakjes, shirtjes… in alle soorten, maten, stijlen en prijscategorieën. En allemaal met, hoe kan het ook anders, super leuke printjes! Dus vanaf vandaag lees je hier wekelijks ‘de printjes top 3’. Shop je mee?

Boxpakje Cactus van nOeser

print-fun1

Colletje anker van Lily Pilly

print-fun2

Broekje XO van Zara

print-budget1

Welk van deze printige kindermode items vind jij het leukst?

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
Kinderkleding die net even anders is, Noddles heeft er een fan bij

Printjes, ik kan er lang en kort over zijn..... ik ben HUGE fan. Hoe blij werd ik dan ook van wéér een leuk (voor mij...

Sluiten