Dit wil je niet missen...

De printjes top 3 #1

Had ik dat al gezegd? Gek ben ik op lijstjes, topjes en TAGs. Daarom leek het mij leuk om zelf ook eens een topje in elkaar te zetten. En wel over mijn favoriete onderwerp, kindermode shoppen! Want wekelijks spot ik wel weer leuke, oude en nieuwe, printige kindermode die het noemen waard zijn. Broekjes, pakjes, shirtjes… in alle soorten, maten, stijlen en prijscategorieën. En allemaal met, hoe kan het ook anders, super leuke printjes! Dus vanaf vandaag lees je hier wekelijks ‘de printjes top 3’. Shop je mee?

Boxpakje Cactus van nOeser

print-fun1

Colletje anker van Lily Pilly

print-fun2

Broekje XO van Zara

print-budget1

Welk van deze printige kindermode items vind jij het leukst?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog