Dit wil je niet missen...

Kindermode met print: twee keer een zomerse OOTD

Ik ben gék op print, dat weten de meesten van jullie inmiddels wel. En ik heb met name een zwak voor kindermode uit Scandinavië. Dagelijks speur ik het web af op zoek naar leuke, voor mij soms nog onbekende, nieuwe kindermode met print. Ik maak er een sport van om mijn jongens, naar wat ik vind, leuk aan te kleden. Dit onderwerp uit de mama challenge 2017 is mij dan ook op het lijf geschreven. Deze zomerse OOTD’s staan dus in het teken van, hoe kan het ook anders, print! Kijk je mee?

Lange-broeken-weer

Nu staan de Nederlandse zomers erom bekend niet altijd zo weervast te zijn. En het lijkt er voorlopig even op dat we de warmste dagen gehad hebben dit jaar. Hoewel ik de kasten van beide heren echt vol heb liggen met heerlijk shorts, is het de afgelopen tijd toch echt meer lange-broeken-weer geweest. Geeft niet, ook daar heb ik er genoeg van. Trust me.

Snurk T-Rex shirt

Laten we beginnen met zoon nummer 1: onze koekepeer. Hij is idolaat van dino’s dus zijn Snurk T-shirt met ‘all over’ T-Rex print draagt hij het liefst ’s nachts ook nog. Het shirt heeft niet alleen een heerlijke print, ook de pasvorm en het materiaal zijn iets waar ik als mama heel blij van wordt. Na een aantal keren wassen (dat krijg je wanneer je peuter er zowat in woont), is het shirt nog steeds als nieuw.

Snurk is een Nederlands merk dat is begonnen met het maken van beddengoed. Nog niet zo heel lang geleden lanceerden ze voor het eerst een kledinglijn, met dezelfde prints als het beddengoed. De kleding is, zoals zij zelf noemen, de pyjama 2.0. Comfortabele homewear om het zo maar even te noemen. Maar waarom niet ook gewoon overdag dragen? Want zeg nou zelf: die prints zijn toch geweldig?

Popupshop panter legging

Het T-Rex shirt van Snurk combineert geweldig op de legging van Popupshop. Deze legging heeft een stoere print van een panter waarop ik meteen verliefd werd toen ik hem zag. Ik kocht het broekje overigens op marktplaats. Maar hoewel het tweedehands is, is het broekjes echt nog als nieuw.

Popupshop is een Deens merk dat bekend is van haar bijzondere dierenprints. Popupshop kleding is gemaakt van biologisch katoen en nét even anders qua design. Tijdloze kindermode die ook nog eens super comfortabel is.

Nog meer kindermode met print

En dan is het nu de beurt aan onze kleinste modepop, knorrepiet. Ook hem kleed ik het liefst in kindermode met print. Gelukkig maar, want dan kan ik de kleertjes van grote broer mooi doorschuiven. Maar hoewel ik echt genoeg kleren heb van grote broer, weerhoud mij dat er niet van om af en toe toch nog eens wat te kopen voor de kleinste man.

Raspberry Republic T-shirt

Toen ik op dit te gekke nieuwe merkje stuitte, kon ik mijn hand dan ook maar moeilijk op de knip houden. Het Raspeberry Republic T-shirtje met de geometrische print is lekker kleurrijk én niet alledaags, en daar houd ik van.

Raspberry Republic is een nieuwe kindermodemerk uit Polen. Hoewel de prints en de gebruikte materialen het doen vermoeden, is dit merk overigens maar ten dele Scandinavisch. De helft van het team heeft Zweedse Roots en dat zie je goed terug in de ontwerpen. Raspberry Republic staat voor kwaliteit en kleur. De inspiratie voor de collecties halen de designers van het merk uit de dieren- en plantenwereld. Alle kleertjes van Raspberry Republic worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen.

Hema broekje met print

Hema doet het eigenlijk altijd wel goed op het gebied van kindermode met print. En hoewel ik niet veel koop bij de Hema, simpelweg omdat ons halve dorp in Hema loopt, stuit je toch wel eens op iets leuks. Dit broekje bijvoorbeeld, dat combineert gewoon goed met heel veel. Het heeft print en dankzij de baggylook heeft het broekje ook een bijzonder leuke pasvorm. Scheelt ook dat Hema kinderkleding lekker betaalbaar is.

Andere zomerse OOTD’s uit de Mama Challenge

Dit waren de OOTD’s van mijn kleine printige mannen. Wil je nou nog meer artikelen over een zomerse OOTD zien? Kijk dan ook eens bij de andere mamabloggers die wat schreven bij dit onderwerp uit de mama challenge. Meike van Je kindje doet het zo laat je bijvoorbeeld haar eigen zwangerschaps OOTD zien. Je ziet bij Leonie van mijn kind kan de was doen de OOTD van haar zoontje, die ook bestaat uit print. En je kunt bij Merel van Lotus Writings lezen over de outfit van haar dochter. Wil je meer challenges zien? In de openbare facebookgroep MamaChallenge 2017 vind je alle artikelen van deze challenge terug.


Wat vindt jij van kindermode met print?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog