Dit wil je niet missen...

Kinderkleding van scandinavische bodem, ik hou ervan!

Het was weer zover, ik kreeg weer eens een onbedwingbaar gevoel van “ik moet shoppen”. Met de kerstbonus vers in de broekzak kan ik zo’n gevoel helaas niet uitschakelen. Al zou ik het willen, dat is gewoonweg on-mo-ge-lijk. Bovendien heb ik het geluk dat ik van onze lieve goedheiligman een nieuw jaarabonnement op mijn favo mamablaadje ‘Fabulous Mama & Family‘ heb gekregen, waar een prachtig cadeautje bij zat dat deze mama uistekend past. Je raadt het al; shoptegoed. Nou daar weet deze shopaholic mom wel raad mee. Dus hup, het world wide shopweb op en op zoek naar leuke wanna- en musthaves.

minirodini-short

Eén van die wannahaves is een short van Mini Rodini. Van een van mijn favoriete merken kinderkleding van scandinavische bodem. Geroemd om de geweldig mooie prints. Opvallend en uniek design. Mooie stoffen en heerlijke materialen. Kwalitatieve kinderkleding die je niet overal ziet dus. Ik hou ervan. Uit de SS15 collectie heb ik al de blue fish sweater en ik was eigenlijk nog op zoek naar de crocodile short uit diezelfde collectie. Maar ik kon hem nergens meer vinden in de juiste maat. Toen stuitte ik op de yellow fish short die nog wél in de juiste maat verkrijgbaar was bij orangemayonnaise, een leuke webshop met veel unieke, not ordinary kinderkleding. Prima alternatief en rete leuk om straks in de zomer te combineren met een zwart shirtje.

Voor de categorie musthaves besloot ik mijn shoptegoed, dat ik cadeau kreeg om te besteden bij kleertjes.com, te gebruiken. Dus wat items van o.a. Molo kidswear gescoord voor als de koekepeer straks een maatje groter groeit (toch nodig niet waar?) Wederom kinderkleding van scandinavische bodem (want echt, de mooiste kinderkleding maken ze in het hoge scandinavische noorden, trust me). Molo kidswear is net als Mini Rodini een uniek merk dat bestaat uit aparte prints en niet alledaagse designs. Kleurrijk, urban en lekker funky. Dus op zoek naar twee leuke outfits bij kleertjes.com. Twee? hoor ik je denken. Ja want, ook al heb ik nog genoeg leuke jongenskleding van big boy koekepeer die ik zo kan doorschuiven naar het koekepeertje dat nog veilig in mijn buik verstopt zit, shoppen voor kleine babybilletjes is ook wel heul erg leuk.

molo1

minimize

Voor de big boy koekepeer scoorde ik dus een geweldige anti-UV zwembroek van Molo met een allover tiger print. Daarnaast viel mijn oog ook nog op een setje van Minimize. Een relatief nieuw merk dat in het leven is geroepen door het zwangerschapsmodemerk ‘Mamalicious’.  Een merk waar ik nog redelijk onbekend mee was totdat ik het begin dit jaar spotte via kindermodeblog.nl. De leuke zwarte sweatpants met bijpassende army groene longsleeve met stoere print trokken meteen mijn aandacht. Eigenwijs, comfortabel en ook nog eens hartstikke betaalbaar. Mijn modestraatje dus.

molo2

Voor de mini koekepeer scoorde ik een schattig geel broekje van Molo. Vooral de mosterdgele kleur en de grote zwarte ster op de achterkant van het broekje deden mijn modehartje sneller kloppen. Er boven shopte ik een zwart vestje van Mexx. Altijd handig om te combineren en bijzonder leuk doordat de rits van het vestje nét even uit het midden zit.

Blij ben ik weer met de aankopen voor mijn kroost. Het uitpakken van alle pakjes gaf mij weer volop voldoening. Deze shop addicted mom kan er weer even tegen zullen we maar zeggen… alleen… voor hoelang….?

 

 

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog