Dit wil je niet missen...

Kinderkleding die net even anders is, Noddles heeft er een fan bij

Printjes, ik kan er lang en kort over zijn….. ik ben HUGE fan. Hoe blij werd ik dan ook van wéér een leuk (voor mij nieuw) merk, dat ik onlangs tegen kwam in mijn shoptocht op het voor mij o, zo geliefde world wide shop web. Noddles! Ik kwam het tegen via een ‘mamablog’ dat ik volg en besloot eens nader op shoponderzoek uit te gaan. De printjes zijn werkelijk geweldig. Kleurrijk: check!, stoer: check! en uniek: check!

Noddles is opgericht door Karin & Nienke. Twee hippe moeders die, zoals zij zelf zeggen, alleen kleding verkopen die ook zij zelf zouden kiezen voor hun kroost. Comfortabel en leuk. Dat is natuurlijk super om te weten, want er is genoeg kinderkleding op de markt verkrijgbaar die wat mij betreft het stempel ‘comfortabel’ niet verdient. De collectie is lekker veelzijdig. Van broekjes, topjes, sjaaltjes tot aan heuse wikkeldoeken. En allemaal, stuk voor stuk, met super leuke, unieke printjes.

Alle kledingstukken zijn door hun zelf gemaakt, in hun eigen atelier in Amsterdam. Ze gebruiken daarvoor uitsluitend natuurlijke materialen en dat zie je terug. Kwaliteit met een vleugje liefde. Noddles heeft er een fan bij, zoveel is zeker.

noddles

Aan het joggingbroekje Lightning kon dus ik echt geen weerstand bieden. Super coole print in een neutraal zwart/grijs. Makkelijk te combineren dus. Vooral de kleine twist in het broekje maakt het voor mij nog nét even leuker. Want het gele koordje dat zo lekker afsteekt bij het zwart/grijs combineert natuurlijk hartstikke leuk met een fel geel shirtje. Ook het sjaaltje Pirates kon ik niet laten liggen. Ik ben gék op skulls en vind deze slab annex sjaal echt super stoer. Wederom makkelijk te combineren, bijvoorbeeld met een stoere jeans met felle top. Bevestiging van het sjaaltje middels drukknoopjes is ook echt ideaal. Geen gehannes over het hoofd, waar vooral zoonlief mij vast dankbaar voor zal zijn.

Andere aanraders uit de Noddles webshop vind ik de gehele ‘wise owls’ serie, het meegroeibroekje ‘petrol fox‘ en het joggingbroekje ‘mustard‘. Maar ook voor de meisjes is er zoveel leuks te shoppen. Hoewel ik zelf geen meiden heb die ik kan aankleden, zijn alle rokjes van Noddles eigenlijk wel het noemen waard. Want zeg nou zelf, zijn ze niet super cute?

Hou je ook van kleding dat nét even anders is? Handgemaakt en van mooie materialen? Neem dan eens een kijkje op Noddles.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog