Dit wil je niet missen...

Kinderkamer wannahaves

Herken je dat…? Dat je iets ooit bent tegengekomen en dat het maar door je hoofd blijft spoken? Ik heb dat regelmatig kan ik je verklappen. En dat geldt in de meeste gevallen voor kinderkleding, maar ook met enige regelmaat spot ik leuke items voor op één van de kinderkamers. En daar gaat dit blogje over. Want ik wil al tijden een leuke muursticker. Zo’n HUGE ding die de ontzettend saaie, witte kast op zoonlief’s kamer wat opfleurt. Liefst wel eentje in brandweerstijl en graag ook niet te schreeuwerig alsjeblieft.

wannahaves

(foto: Kidzstijl)

Even googelen resulteerde in een wel heel leuk exemplaar. Zo’n muursticker die natuurlijk aan al mijn eisen voldoet. Een retro brandweerwagen muursticker wel te verstaan.

wannahaves2

(foto: Kidzstijl)

Maar alles is dat nog niet, want ik zag nog meer. Afgezien van hele leuke posters zoals kleurrijke dieren ABC’s spotte ik namelijk ook een té leuke, nostalgische schoolplaat van werktuigen. En daar is mijn kleine man, naast zijn brandweerwagen fetisj, ook helemaal weg van. De schoolplaat bevat afbeeldingen van werktuigen zoals een graafmachine, kraan, shovel en meer. En op de achterkant vindt je er de Engelse vertaling. Het is dus nog een leerzaam ding ook.

Conclusie? De wannahaves gaan er komen, zoveel is zeker!  Deze leuke muursticker, schoolplaat en nog veel meer shop je bij Kidzstijl.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog