Dit wil je niet missen...

KEKke brandweermannen van KEK Amsterdam

De brandweerkamer van zoonlief, eigenlijk al tijden klaar maar soms loop je toch nog zomaar ergens tegenaan dat een perfecte aanvulling is op. Zo ben ik nog op zoek naar (nog) meer brandweeraccessoires, een leuke poster voor aan de muur en een mooie muursticker voor op de wel erg witte kastdeuren. Afijn. Daar zag ik ineens de post van mamalifestyle voorbijkomen over KEK Amsterdam.

Bij KEK Amsterdam vindt je een hele collectie van unieke posters met vrolijke illustraties uit bekende prentenboeken. Vooral de posters met de illustraties van Fiep Westendorp, bekend van de kinderboeken Puk van de Petterflet en Jip en Janneke, trokken mijn speciale aandacht. Ik vind de illustraties uit deze boeken sowieso fantastisch en toen ik op de brandweermannenposter stuitte, was ik natuurlijk meteen op slag verliefd! Dé aanvulling op de brandweerkamer van onze kleine man die ik nog miste. Dus hup… in het winkelwagentje.

 

Bij KEK Amsterdam vindt je mooie, bijzondere wanddecoratie voor met name de kinderkamer. Muurdecoraties met levensgrote illustraties als behang, kleurrijke muurstickers van bomen of schattige dieren, mooie behangranden met nostalgische illustraties uit bekende kinderboeken, het ’toys for boy’s’ behang en de stoere schoolbordmuurstickers, het zijn zo maar een paar voorbeelden. Overigens zijn ook de andere posters, waaronder nog meer met illustraties van Fiep Westendorp, de moeite van het bekijken waard.

Kortom wil je iets unieks aan de muur van de kinderkamer? Neem dan eens een kijkje op de website van KEK Amsterdam.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog