Dit wil je niet missen...

Joeperdepoep…meloen

Meloen ligt al in de fruitschaal… en met het mooie zonnige weer is zo’n frisse fruithap hartstikke lekker. Niet alleen voor de kleine koekepeer overigens. Partjes die overblijven peuzel ik lekker zelf op. Morgen dus een lekkere meloen fruitshake maken voor meneer! Inspiratie voor deze shake heb ik van de website keukenkikker.nl.

Ingrediënten:

  • Galia meloen (ontpit)
  • Yoghurt (halfvol) of (opvolg) melk
  • en eventueel wat liga of rijstebloem

meloenshake

Alles tezamen in de blender en hoppa, de shake is ready to consume! Jum! Ohja, ook lekker is om meloen te combineren met banaan en/of aardbei. Shakes zijn overigens ook prima met deze ingrediënten alleen te maken. En op de hete dagen is de meloen even koelen in de koelkast of diepvries fruit gebruiken ook een top tip. Wordt het allemaal lekker verkoelend van. Bovendien hartstikke gezond ook nog.

Update: shake viel meer dan in de smaak. Met één teug tot de nok gevulde fles volledig opgeslurpt, zelfs om een tweede ronde werd met luidkeels geschreeuw verzocht. Deze maar even aangelengd met wat water. Mama wilde ook zo graag nog even wat gezondheid proeven. Ik zeg goedgekeurd en voor herhaling vatbaar!

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog