Dit wil je niet missen...

Dat is nog eens een origineel kraamcadeau by Art by Anke

We moesten er echt nog even op wachten, vertelde mijn schoonzus ons steeds wanneer ze weer eens op visite kwam om bij babylief te kijken. Maar het zou het wachten meer dan waard zijn, werd ons beloofd. En toen… op een zekere morgen… kreeg ik ineens een foto opgestuurd via whats app. Een nietszeggende foto van een kartonnen doos met de boodschap “hoeraaah, jullie kraamcadeau is binnen”. Wanneer ze langs mocht komen om het te brengen. Diezelfde week nog kregen we de kartonnen doos overhandigd. En ja, volmondig ja, bij het uitpakken ervan kon ik inderdaad alleen maar concluderen dat het het wachten meer dan waard was. Wat enorm origineel en wat enorm leuk! Zoiets had ik in mijn stoutste kraamcadeaudromen niet durven dromen.

kraamcadeau1

Het was een houten speelgoed vikingschip gemaakt door Art by Anke. Eén op één nagemaakt van het schip dat we op ons geboortekaartje hebben staan. Helemaal speciaal voor ons ontworpen, gemaakt en volledig met de hand beschilderd. De details zijn werkelijk prachtig en je kunt zien dat er vakmanschap aan te pas is gekomen. Alles werkt, van de roeispanen tot aan het zeil dat echt op en neer te hijsen is. Echt heel erg mooi gemaakt en natuurlijk overweldigend origineel. Onze jongste zoon heeft hiermee wel een heel bijzonder houten speelgoedstuk in zijn verzameling.

kraamcadeau2

kraamcadeau3

Bij Art by Anke vindt je allerlei leuke en originele kraamcadeaus. Stuk voor stuk bijzondere houten items, met de hand gemaakt, beschilderd en volledig naar jouw wensen gecustomized. Op de website van Art by Anke kun je zien welke items ze zoal gemaakt heeft en wat er nog meer mogelijk is. Maar er is meer. Bij Art by Anke kun je ook terecht voor originele items voor de kinderkamer, geboorteborden en andere houten, met de hand beschilderde producten. Op zoek naar een origineel (kraam)cadeau? Neem dan eens een kijkje op de website van Art by Anke.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog