Dit wil je niet missen...

IKEA ‘Aandacht voor lekker eten en spelen met kinderen’-festival

Zaterdag 19 en zondag 20 november is er van alles te doen en te beleven voor kids tijdens het IKEA Festival ‘Aandacht voor lekker eten en spelen met kinderen’-festival. Een festival boordevol met kook-, eet- en speelvertier. Hoe leuk!

1

(foto: IKEA)

Wat is er allemaal te doen?

Tijdens het IKEA Festival mag ieder kind als een echte superhero verkleed bij IKEA op de foto. Voor alle kindjes die niet zelf over een superhero outfit beschikken heeft IKEA voldoende outfitjes op voorraad.

En wat dacht je van het maken van (verantwoorde, gezonde) traktaties? Kinderen kunnen bij IKEA een workshop traktaties maken volgen waar ze hun eigen hapjes mogen maken, proeven en uitdelen.

Ook is er tijdens het IKEA Festival een kinderkookworkshop (exclusief voor IKEA FAMILY leden) waar de kleine koks als een echte chef aan de slag kunnen. In een heuse IKEA keuken mogen ze zelf pannenk oeken bakken én versieren. maar ook leren ze bijvoorbeeld om lekkere, gezonde zalmwraps te maken.

2

(foto: IKEA)

Maar er is meer. Zo wordt er tijdens het IKEA Festival in het zelfbedieningsmagazijn het spel ‘4 op ’n rij‘ georganiseerd en gespeeld (exclusief voor IKEA FAMILY leden). En daarmee kun je nog wat winnen ook, want onder alle winnaars wordt een heuse IKEA KALLAX kast (77×147 cm) naar keuze verloot.

Wil je weten welke activiteiten er in jouw IKEA vestiging (nog meer) worden georganiseerd tijdens het IKEA festival? Kijk dan op de IKEA website voor meer informatie.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog