Dit wil je niet missen...

‘Hoi-hoi’ voorlezen uit Nijntje voor een feestelijk prijsje

Voorlezen vind ik helemaal geweldig. En dat treft want mijn kroost zijn al net zulke boekenwurmen als ik. Oke, babylief kijkt alleen nog maar stoïcijns mee wanneer ik voorlees.  Maar peuterlief verslindt boekjes waar je bijstaat. Nijntje scharen we zeker tot de top 10. Ik vind zelf de korte verhaaltjes van Nijntje namelijk erg leuk om voor te lezen. Ze zijn lekker kort, rijmen veelal en ook de simpele tekeningetjes zijn goed door peuters te begrijpen, maar ook door de allerkleinsten trouwens. Nu is het binnenkort weer kinderboekenweek (5-16 oktober) en staan ook de feestdagen weer voor de deur. En daarom heeft uitgever Mercis Publishing bv een cadeautje.

nijntje3

 

Verzamelbundel ‘hoi-hoi wat fijn’

Deze bijzondere verhalenbundel is een boek vol voorleesverhalen en versjes van Nijntje, afgewisseld met leuke zoek- en kijkplaten die peuters uren (voor)leesplezier bieden. De bundel is samengesteld door kinderboekenspecialist Lia Reedijk (oud-eigenaar De Utrechtse Kinderboekhandel) en speciaal ontwikkeld voor kinderen die net zo oud zijn als Nijntje. Speciaal voor de kinderboekenweek en de feestdagen is de verzamelbundel ‘hoi-hoi wat fijn‘ van Nijntje van 23 september t/m 24 december verkrijgbaar voor een feestelijk actieprijsje van € 19,95 in plaats van € 24,95.

nijntje

‘Opa en oma pluis’ XL

Maar er is meer. In de Kinderboekenweek mag de XL-editie van ‘opa en oma pluis‘ natuurlijk ook niet ontbreken. ‘Opa en oma pluis’ is al jaren een van de meest populaire titels uit de serie prentenboeken over Nijntje.  Speciaal voor de Kinderboekenweek met het thema ‘voor altijd jong’, verschijnt eenmalig de XL-editie van ‘opa en oma pluis’ in een extra groot formaat (25 x 25 cm).

nijntje4

Beide uitgaven zijn nu verkrijgbaar.

  • Hoi-hoi wat fijn
  • het dikke voorleesboek voor peuters
  • ISBN 978-90-5647-620-5
  • actieprijs € 19,95
Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog