Dit wil je niet missen...

Hoe leuk… Een viking voor een viking

Joepie, net binnen. Stoer, zomers shirt met viking print van Danefae. Ik ben al tijden weg van het merk Danefae met de stoere vikingprints erop. Sinds vandaag mag ik me dan eindelijk echt eigenaar noemen. Bij toevalligheid kwam ik dit merk maanden geleden al tegen in een klein winkeltje waar ik toen shopte voor totaal iets anders. Ik was toen zelfs nog niet eens bevallen. Spotte een kruippakje van Danefae met deze zelfde vikingkjes erop en was meteen op slag verliefd op dit stoere, eigenwijze merk. Nu, 9 maanden later en trotse moeder van onze eigen ‘Finn de viking’, heb ik dan eindelijk mijn eerste exemplaar van dit leuke Deense kinderkledingmerk in huis. Ik heb het sterke vermoeden dat dit niet het laatste zal zijn. Shirtje heb ik online gescoord bij Goed van Toen. Blij mee!

viking_post

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog