Dit wil je niet missen...

Hippe babyslofjes, voor hippe voetjes

Vorige week kwamen ze dan eindelijk binnen. Twee weken heb ik er weer met spanning op gewacht. De nieuwe babyslofjes van Inch Blue. Al meerdere babyslofjes heb ik geprobeerd maar van deze handgemaakte leren slofjes uit de UK ben ik toch het meeste fan. Ze zijn zacht, gemaakt van soepel leer en de pasvorm is gewoon erg goed. Ze slippen niet makkelijk uit zoals ik bij andere babyslofjes wel eens heb meegemaakt en ze zijn ook behoorlijk slijtvast. En leuk dat ze weer zijn. Net als de vorige skull variant heb ik ook nu weer een ontzettend stoer slofje gekozen, vind ik zelf. Op slag verliefd was ik op deze robotslofjes. De babyslofjes kocht ik weer bij opkleinevoet. Goede service en levering precies zoals omschreven. De koekenperenvoetjes kunnen er weer even tegen.

inch_blue_slofjes

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog