Dit wil je niet missen...

Heel mooi mama; positiemode van Esprit

Je herkent jezelf niet meer in de spiegel, je kleren passen nauwelijks en je hebt niets fatsoenlijks om aan te trekken. Nu is dat sowieso al een ramp, ook wanneer je niet zwanger bent. Maar wanneer je dat dus wel bent en de hormonen je door je lijf gieren, word je daar meestal niet vrolijker van. Ik kan me dan ook nog goed herinneren hoe lastig ik het vond om wat aan te trekken. Maar als ik toen wist, wat ik nu weet? Ik ontdekte namelijk hele leuke positiemode van Esprit.

Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren. Bij tijd en wijle voelde ik mij behoorlijk onflateus toen ik zwanger was. Iets om aan te trekken had ik nauwelijks. En dan vooral iets dat én oke zat én er ook nog een beetje leuk uitzag. Want laten we eerlijk zijn, de meeste positiemode is niet te categoriseren als één van beiden, laat staan alle twee. Ik kan je trouwens geruststellen, ik ben NIET zwanger. Maar voor alle vrouwen die dat wel zijn, stel ik graag de positiemode van Esprit aan je voor. Kijk je mee?

Heel mooi mama positiemode van Esprit

(foto’s: Esprit)

Positiemode van Esprit; elastisch, zacht en comfortabel

Als ik heel eerlijk ben, zou ik sommige stukken uit de collectie positiemode van Esprit ook best zo wel willen dragen. De blauwe jumpsuit bijvoorbeeld of het jurkje met de zwart/witte ruitjesprint, daarvan word je toch spontaan vrolijk? Het mooie is overigens dat de meeste stukken uit de collectie positiemode van Esprit zijn uitgerust met een voedingsfunctie die op subtiele wijze in de kleding is verstopt. Zo kun je de positiemode van Esprit niet alleen dragen wanneer je in blijde verwachting bent, maar ook nog daarna. Alle kleding is bovendien elastisch, zacht en comfortabel. Ook dat is een plus, want je kunt het jezelf maar beter zo gemakkelijk mogelijk maken tijdens je zwangerschap. Zwanger zijn is al ongemakkelijk genoeg, vind je niet?

Lees ook: Mijn persoonlijke wishlist met outfits voor kinderen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor deze blog eigenlijk niet wist dat Esprit positiemode in haar collectie had. Wist ik dat maar, dat had mij dat twee jaar geleden een hoop gestress gescheeld om wat ik ’s ochtends aan moest trekken.

Wist jij van de positiemode van Esprit en wat vind je ervan?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog