Dit wil je niet missen...

Happy X-mas

Vandaag is het de dag voor kerst. Het is de dag waarop ik iedereen, vrienden, familie en volgers, een fantastische kerst wil toewensen en misschien nog wel een mooier 2018. Vanavond, op kerstavond, luiden we officieel de ‘gezelligste’ periode van het jaar in. Lekker eten en samen zijn met familie en vrienden, ik hou ervan! Maar zoals velen van jullie inmiddels wel weten, mist er iemand in ons gezin. En daarom wil ik, via deze weg, daar nog heel even bij stil staan.

Lees ook: Wij vierden voor de vierde keer Sinterklaas zonder onze dochter

Happy X-mas

Vorig jaar namen wij het besluit geen gedrukte kerstkaarten meer te versturen. Een traditie die ik na vele jaren heb ‘verbroken’, maar niet geheel zonder reden. De voornaamste reden is dat we het geld liever besteden aan een goed doel. Namelijk het doel dat meer onderzoek naar ACD mogelijk maakt, de aandoening waaraan onze mooie Jasmijn is overleden. Toch maakte ik dit jaar wel weer een kerstkaart. Eentje, met hoe kan het ook anders, onze trots in het middelpunt! Het enige dat is veranderd, is dat ik de kaart niet liet drukken en versturen maar dat geld gebruikte om een donatie te doen aan de ACDA.

Donatie aan de ACDA

Ook dit jaar doneerden wij dus weer een bedrag aan de ACDA ter nagedachtenis aan ons sterkste meisje. Want zo is onze oudste dochter, ons kerststerretje, er toch ook nog een beetje bij deze kerst. Door te doneren, voelt het namelijk alsof we toch nog iets kunnen betekenen. Voor al die ouders die in de toekomst ook met ACD te maken krijgen. Misschien kunnen wij door onze donatie ervoor zorgen dat kindjes die in de toekomst gediagnosteerd worden met ACD mogelijk wel een kans op leven hebben. Mogelijk wel de kerst kunnen vieren met hun ouders, broertjes, zusjes en andere familie en vrienden.

Wil jij ook doneren ter nagedachtenis aan onze dochter Jasmijn om onderzoek naar ACD mogelijk te maken? Dat kan, via onderstaande link kom je terecht op de donatiepagina van de ACDA.

Doneer aan de ACDA

Hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2018

Dan als laatste rest ons nog te zeggen, namens de hele familie Roelina’s, hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2018. Geniet van alle fijne momenten met familie, vrienden en naasten. En maak er een onvergetelijke tijd van.

Lees ook: Have your (s)elf a kerstkaart

Mocht je nou denken, toch wel leuk zo’n gepersonaliseerd kerstkaartje. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog